Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

g89ketty

A valós nevedet javítsd! Üdv:GS 1221

z2a2u8wf

Erről a gépről lenne szó.

000000000

xgn8p4wk5

Üdv! Varga égőszárhoz keresek a képen látható fuvokákat. Mi a pontos neve ennek a fuvokának? Lehet kapni újat?

vadember

Bemész az égőszárral a kezedben egy normálisabb hegesztéstechnikai boltba és adnak vagy rendelnek ha nincs készleten.

wja92tghj

Sziasztok segítség kellene a mach3 ba hol lehet beállítani hogy a tengely mozgatásnál mekkora legyen a sebesség kézi mozgatásnál vagy ha a siftel együtt a tengelyhez tartozó gombot nyomom?????

happisusu

config> Motor tuning fül , tengelyenként külön - külön, le is kell okézni

wja92tghj

kÖSZI lehet nem jól kérdeztem arra gondolok ha pl nullpontot veszek fel és shift plusz nyillal gyorsan megyek a pontra shift nélkűl meg finoman és ezt nem tudom hol lehet beállítani százalékosan

xsugix

TAB billentyűt megnyom, feljön az MPG ablak. Na ott lehet állítani, illetve a mozgás jellegét is (step/cont..stb..).

wja92tghj

Nagyon köszönöm a segítséget

h45wyjwrn

Sziasztok. Hozzáértőt kérdeznék, 4kw maróm nem csillag delta motor van és így indításkor néha leveri a biztit . Mit lehetne csinálni vele leg kölcséghatékonyabb legyen   ? Lágy indító frekiváltó egyik sem olcsóság.

Csuhás

Elvileg az elmű cseréli lomhára a megszakítót ha bejelented hogy motorokat használnál és az induló áramtól leold a gyors. Hogy a csere ingyenes vagy pénzt kérnek érte azt nem tudom mert nekem egy ismerős cserélt, és plombált pár éve.

Szalai György

Hát milyen bizti az?
Lehet, hogy melege van neki?
A mostani műanyag szekrényekben nagyon meg tud állni a levegő.
Ha süti a nap is, van hogy kicsi terhelésre is lekapcsol a kisautomata.
Akkor az is mindegy, hogy mekkora értékű, mert a hatvanhárom Amperos ugyan akkora hőfokon kapcsol le mint a tízes. [#nemtudom]

h45wyjwrn

Köszi utána járok . :)

h45wyjwrn

Nem gondolom hogy a melegtől télen is levágja.