Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ra8nsmk6w

Én is igy használom. Minden alkalommal új 2 oldalas kell. A fém tárcsákról egy hántoló késsel gyorsan eltávolitható a ragasztó maradvány. A müanyag tárcsáról szerintem jóval macerásabb. Oda valóban a tépőzáras jó, de az már más költség

ra8nsmk6w

A hántolókés a valóságban egy kézi gyalú pengéje 50mm széles

rf9bvbym0

Ezekről lenne szó..

Szalai György

Ez milyen HobbyCNC-vel kapcsolatos feladatra alkalmas?
Mire ajánlanád?

2f428kduf

Segítsetek. Egy 200x200mm-es vákuum asztalt szeretnék készíteni plexiből. D2-es maróval körbemarnám, D8-assal pedig síkba marnám. Tartok a plexitől, már sok szerszámot beletörtem. Tervezem,hogy vízzel elárasztom, de a forgácsolási sebességgel, egyebekkel nem vagyok tisztában.Milyen előtolást, fordulatot válasszak?
Az asztalt inkább PCB marására használnám, ottnem számít, ha belefúrok.

happisusu

olvass vissza a 37521- ig ott a válasz

h45wyjwrn

Sziasztok. Hozzá értőt keresek ezt Mach3 al össze lehet fésülni?

kisssandor

Új papír új ragasztó. Persze nálam hónapokig megy egy csiszolópapír.

kisssandor

Adattábla szerint 415V-os motor üzemeltethető 380V-os hálózaton?

vadember

Már vagy 10-15 éve 230/400 Voltos a hálózat.

remrendes

Ha 3 fazisu, akkor angol is lehet. Ott 415V van.

PSoft

vadember

De mi nem Angliában élünk. Gondolom "kissándor" is itthon akarja használni.

adamant

Tiszteletem!

Remélem jó csoportba írom. Lenne egy galvo lézerem ami +/-15V működik szerintetek hogyan lehetne megvalósítani a legkönnyebben, hogy STEP/DIR el tudjam vezérelni? Jó magam DAC ra gondoltam vagy nem a legjobb erre a célra?

Remélem tudtok segíteni ebben az ügyben.

Üdv Adamant

Kelepeisz Lajos

Jó napot!

Biztos van itt pár olyan ember aki jártas a témában, még pediglen a faipari szalagfűrészlapok fogainak a terpesztését mi határozza meg, honnal lehet tudni mennyit kell kihajtani rajta?

Köszönöm