Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Rokon alig várta kilépjen tölül ép az ilyen zürös dolgok miat lehetetlen ügyfél szolgálatuk van !
Személyesen többre mész lehet..
Pécs, Árkád Bevásárlóközpont, Bajcsy-Zsilinszky utca 11/1.

jani300

Onnét jövök !
Az irodavezetővel is beszéltem ! Nem lehet iratot érkeztetni , nem foglalkoznak velem .
Pedig átgondoltam ,okirathamísátásról van szó .
fELSZÁMOTAK EGY FIZETÉSI IGAZOLÁST EGY EZRESÉRT AMIT SEM SZÓBAN SEM ÍRÁSBAN NEM KÉRTEM SOHA .
Ki tudnám fizetni de inkább feljelentem őket !
Hihetetlen gazember társaság .
A wifit nem tudja a telóm ,más számuk meg nincsen .
Írok emilt ,ha azt sem lehet nem is marad más lehetőségem mint a büntető feljelentés .
Nem tudom befizetni a csekket ,mert egyszerűen más összeget írtak mint ami a szerződésben szerepel .
Sok birka nem foglalkozik vele és már mindent megengednek maguknak

vjanos

A csekk befizetés tkp egy átutalás a postán keresztül.
Rajta van a számlaszám, arra utalj annyit amennyi jár szerinted, és máris csak a maradék lesz függőben.

000000000

Van egy okirat szám valoszinü amivel ezt a folyamatot azonositani lehet cselekményt ha az nincs a rendszerükbe akkor ök nem tudnak mit tenni de egy személyes levél még megérne egy probát az országos központni iroda felé mert lehet hogy adadvédelmi szempontbol is történt valami hamár hamis cseket is kapsz pl az kiszivárgot valahogy a benne lévö infok...

jani300

Na ez jó ötlet !
De írhatok másik csekket ,átmásolom a számokat .
De megint be kell mutatnom és akkor megint kérnek egy ezrest , trógerek !

jani300

Félreérted , szándékos csalásról van szó a szolgáltató részéről , nem idegen a számla , csak az összeg emelt ,nem szerződés szerinti .

000000000

Szerzödés allat emelt a havidijon?

jani300

Nem .
"Fiz . ig. korlát előtt" van egy ilyen tétel a számlában ,egy ezresért .
Bemutattam egy késve befizetett számlát a múlt hónapban ,az ügyfélszolgálaton .
De egyértelműen kijelentettem  a valós szolgáltatáson kívül másért nem fizetek . Ha korlátozzák akkor megszűntnek tekintem és megtiltom hogy visszakapcsolják .
Azt mondta a jóember hogy tartozással nem köthetek újat . De mondtam elszámolunk és mindent fizetek ami mögött valós szolgáltatás van , a késedelmi kamatot is természetesen . Kemény négy forint egy hónapra [#taps]
Most jófiúként időben akartam fizetni , csak nem stimmel az összeg .

jani300

Egyébként kiderült a telefonom nem tudja csak a számot ,de persze nem veszik fel úgyse ...
Kaptak emilt , de az is trükkös megpróbál félrevezetni hogy eldobasd amit írtál , tiszta korrekt cég :(
Megírtam sajnos nem tudok fizetni mert rossz a számla , de nincsen másolatom arról mit is írtam ,és nem fognak arra válaszolni amit írtam (az ő oldalukon lehet ugye csak írni),csak írnak valami marhaságot , jól elcsesztem evvel a napot ,de akkor sem fizetem ki az ezrest ,nem kértem semilyen igazolást .

ANTAL GÁBOR

A cégemnek küld az ÉMÁSZ egy szerződést hogy olcsóbban adná az áramot . ( ha 2 évre megint őket választom )   Cégszerűen aláírom és visszaküldöm .  Ok Minden rendben  Aztán 2-3 hónap múlva írják hogy kb 3 Ft-tal ( egyoldalúan )  emeltek ..  És nem tehetek semmit .... Most kb annyi mint azelőtt .

jani300

Hát az is csúnya dolog ,de legalább szolgáltatás is van mögötte .
De amit én írtam ott egyszerű lehúzás van ,mindenféle mondvacsinált indokkal .
Hagynom kellett volna a fenébe a nyomorult ezrest , de ezért bátrak  ,mert mindenki úgy van vele hogy csak egy ezres .

MoparMan

r5y7cufaj

Sziasztok!

Ennek a csatlakozóknak mi a neve? Hol lehet kapni?
Köszi!

keri

Lomexnél van.
De több kiosztással létezik, figyelj oda hogy a neked megfelelőt vedd.

keri

Amúgy nem azé, de a kínai szokott adni mellé csatlakozót is.