Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Pali79

Az már szerintem több mint elég. Esetleg próbáld meg ha tehet, másik vezérlővel. Úgy hallottam ezekkel a DM vezérlőkkel nem szokott gond lenni.

r5y7cufaj

Sorosan kötve tökéletes lett!
Köszi!

2am4nwzib

Nagyon egyszerű , használjál egy Cam-progit MAZAK-T posztprocival.

smalla

Hát van akinek ez egyszerű, de mivel én még sosem csináltam ilyet, ezért nem is olyan egyszerű.

z2a2u8wf

Az alábbi bekötésben kellene a segítség. A képeken látható eszközöket kellene megfelelően bekabelezni. Tud segíteni valaki?

Pali79

Gondolom a középső kép egy frekiváltó. Kellene pontos típus, mert így nem fog menni.

z2a2u8wf

y580keijn

Üdv.

Szeretnék segítséget kérni. Egy öreg barátomnak szüksége lenne némi anyagi ra,ezért megkért,hogy tegyem pénzé a kő szabályzó gyémántokat ami megmaradt neki. Kb 8db.
Sajnos sem a karát megállapítással,sem az árával nem vagyok tisztában.(sem a valós,sem az eladható árával)

Ebben kérném a segítségeteket.

Előre is köszönöm.

Kappann

z2a2u8wf

simarex

Mivel a váltó 230-os a motort is állítsd ebbe az üzemmódba.

KoLa

Egy kis segítség kellene egy dahlander motor bekötéséhez!
Kisípoltam a gyárilag feliratozott vezetékeket:
2W1 - 2U1 - 2V1
1W1 - 1W2  
1U1 - 1U2
1V1 - 1V2
Hogy kell ezeket kapcsolni a két fordulatszámhoz?
A neten találtam rajzokat de nem tudom eldönteni pontosan hogy ebből csillag vagy delta kapcsolás lesz.
Köszi!

svejk

A fix bekötéshez itt találsz útmutatót.

Ha át is szeretnéd kapcsolni a fordulatot akkor egy relatív bonyolult, direkt ilyen célra készült kapcsolóra lesz szükséged, vagy pedig 3 db mágneskapcsolóra.

KoLa

Melyiket válasszam a felső állandó nyomaték, vagy az alsó négyzetes nyomatékot?
Van egy ilyen kapcsolóm.

svejk

Azt már kiválasztotta anno a motor tekercselője,- rá van rajzolva a motor adattáblájára- Neked csak be kell kötni.

Viccelsz?
Én a múltkor a saját kapcsolómat ami itt volt előttem fél óráig méregettem mire rájöttem hogy kell bekötni.