Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Kelepeisz Lajos

Persze jár, de csak ha a mérőhely is alkalmas rá, különben jönnek a kemény pénzek. Ja és az a ritkábbik eset mikor alkalmas rá.

keri

Epoxi, bár nem tudom mire gondolsz "tökéletes" alatt.
Mi a probléma? Lehet van rá jobb megoldás.

kaqkk007

Ez tévhit ! A szolgáltató azt mondja hogy nézesd meg a szerződött partnerével ha ő aláírja a papírt akkor jönnek és kicserélik .

Kelepeisz Lajos

Akkor mi a tévhit, pontosan ezt mondom, meg kell nézetni egy reg szerelővel, és ő adhatja be az igényt, de vannak szabályok amit neki figyelembe kell venni, és ezt hidd el ha mondom, mert jómagam is áramszolgáltatónál dolgozok.

remrendes

Igy igaz, de ebben az egyenletben a szerelo az ismeretlen tenyezo. (jobb esetben ismert, akkor pedig nem olyan szigoru).

kaqkk007

A partner szerelő az első ha ő azt mondja hogy nem akkor nem kell megrendelni, amíg nincs rendbehozva minden ... A tévhit az hogy megrendeled jönnek büntetnek ......

xgn8p4wk5

Egy karburátorra kerülne másik légszűrőház, és annak csinálnék egy passzdarabot acélból. Nem akarnám megfúrni meg ilyenek a rögzítéshez, ezért gondoltam a ragasztásra.

keri

Arra jó az epoxi.
Bár általában valamilyen bilincses rögzítéssel látok ilyeneket...és soha nem acélból.

smalla

Sziasztok, MAZAK CAM T3 CNC eszterga programozásban kérnék egy kis segítséget, mivel kezdő vagyok az ügyben.

Mazatrol programban hogyan tudom azt megtenni egy fúró ciklusban, hogy ne csak a főorsó forogjon, hanem a hajtott szerszám is?

pl a főorsó is forogjon 600-al, meg a hajtott szerszám is (nyilván ellenkezőleg, hogy a furat elkészüljön :).

Ha sima fúró ciklust programozok (BOR), akkor csak a főorsó forog, ha marófúrást (MDR), akkor meg csak pozícióba állítja a főorsót, de nem forgatja. Mit kell csináljak, hogy forogjon mind a kettő?

Köszi

r5y7cufaj

Szaisztok!

Esztergámra sikerült felrakni egy Escap 4.6A-es léptetőmotort DM556 vezérlővel. Beállítgattam, szépen megy. A gondom viszont, hogy iszonyatosan hangos a motor. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Köszi!

r5y7cufaj

Segítsetek a bénának! [#rolleyes]

ANTAL GÁBOR

Nekem a CNC sített orosz maróm hoszszánja volt hangos , aztán tettem rá egy digitális vezérlőt , Most sokkal csendesebb .
 Az iparban a hangos munkahelyeken egyéni védőfelszereléssel védekeznek [#kacsint]

r5y7cufaj

Nem arról van szó , hogy hangja van, vagy zavaró lenne, hanem nem lehet megmaradni a gép mellett. A marógépen lévő motorok viszont sokkal csendesebbek.

Pali79

Mikrostep-et használsz? Én azt tapasztaltam, hogy egész lépéssel iszonyat zajos.

r5y7cufaj

4000-re állítottam, vegyem nagyobb értékre?