Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

r5y7cufaj

Nemazén, de ha jobban megnézed ez nem kínai! [#finom]

r5y7cufaj

Köszi a lomexes tippet!

guliver83

svejk

Csak egy jó tanács...
Csak márkás, -mondjuk Phoenixcontact, Pl. a RET-től-  csatit vegyél, mert a kínai -az is amit adnak hozzá- rendszerint szétég.
Először nem is látod, csak jönnek a relytélyes leállások, tévesztések, aztán később szaga is lesz és a NyÁK is szétég.

Több mint egy tucat került már hozzám ilyen hibával.

keri

Akkor biztos hamisítvány [#nyes]
Na de tényleg, akár hogy is, de illene ott árulni hozzá csatlakozót ahol eladták, ne már külön kelljen ezért is rohangálni.

svejk

Illetve figyelj az osztásra is mert van 2.5 és 2.54 mm-es osztású.
Négy tagnál alig észrevehető de pont annyi a passzoló ára is mint a másiké.

keri

Én még valami olaszt vettem a Lomexben, az bírja.
Persze ők is kezdenek elkurvulni és sok a kínai gagyi.

svejk

helyesen: 5 és 5,08 mm-es

svejk

no és persze a tiéd 3,81 mm-es... már késő van. :(

vadember

Nyugodj bele, hogy kínait kaptál dupla áron. Az Ebayeshez képest a garanciával kaptál többet.

xgn8p4wk5

Üdv! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy létezik olyan fémragasztó ami a spiátert az acéllal összetartja tökéletesen?

Kelepeisz Lajos

Szia!
Amit keresel az egy ilyen áramkör, amit a képen láthatsz, nagyon egyszerű beépíteni, a motort szép lassan fokozatosan pörgeti fel így az nem veri le az automatát. A bolti ára kb 6000ft

kaqkk007

Már alanyi jogon jár a 32A csak bemész a szolgáltatóhoz és kérvényezed

PSoft

Sajnos, nem itt van a pont a mondat végén.:(
(nyilván, Te csak lefelejtetted):)

kaqkk007

Én tavaly csináltattam meg kijöttek kicserélték elmentek ... (maximum a kismegszakítókat is cseréli azt a 2 db ot akkor egy tízes a költség)