Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

KoLa

Nincs meg az adattáblája, ezért gondoltam hogy valaki majd a kisípolt vezetékekből és a gyári feliratozásból lerajzolja!
Egy Bomar szalagfűrész törött kapcsoló doboza van felújítás alatt...

svejk

A motor bekötést linkeltem.
Azt hogy a kapcsolódnak mi bekötése még hetvenhét öregasszony sem fogja arról a képről megmondani, hacsak nem ismeri a kapcsolót vagy van hozzá adatlap.

svejk

Ez a Bomar cég nem tud adni típusazonos kapcsolót?

KoLa

Esetleg ezekből gondoltam hogy megfejthető!
Soronként ezek a feliratozott vezetékek sípolnak:
2W1 - 2U1 - 2V1
1W1 - 1W2
1U1 - 1U2
1V1 - 1V2

KoLa

A kapcsoló megvan,sértetlenül, csak néhány vezeték a sérüléstől kicsúszott a kapcsolóból.

svejk

Nem érted...
Minden Dahlandernek vezetékjelölése egyezik a sípolásoddal, linkeltem a bekötést.

Azt, hogy Neked milyen kapcsolód van mi nem tudhatjuk.

Itt van egy Ganz KK0-6014-es bekötése, ezt kellett a múltkor kisilabizálnom, de ezzel nem sokra mégy ,mivel a Te kapcsolód teljesen más.

svejk

No látod ez egy konkrét kérdés, nem sokban hasonlít az eredeti [#t200p37676#]-hez. :(

Akkor légy olyan kedves a kapcsoló típusát is idekarcolni és lesz rá esély, hogy megírja valaki mit hova.

KoLa

Nem a kapcsolót nem tudom megoldani hanem a tekercseket!
2W1 - 2U1 - 2V1 ezek a motorban vannak egyesítve, egyik zajzhoz sem stimmel mert nem tudom szétválasztani.
1W1 - 1W2
1U1 - 1U2
1V1 - 1V2

KoLa

KoLa

svejk

Ezen nincs mit megoldani, ez a szabványos tekercselés/kivezetés/számozás amit kisípoltál.

Tényleg nem értelek, feladom...

svejk

Nem utolsó sorban annak a vacak fűrészgépnek csak van gépkönyve abból kinézhető a kapcsoló bekötése.

svejk

KoLa

svejk

Pihenésképpen írd be magad debreceni találkozóra! :)