Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RJancsi

Az én gépem (Win7, 64 bit) csak annyira képes, hogy dxf fájloknál a CAD program logóját rakja eléjük ikonként. A rajzba való betekintést - "előképet" nem tud.

000000000

Megtaláltam a hibát!
Pár képet felrakok hátha érdekel valakit a gép belső felépítése.

A minden hiba forrása pedig az utolsó képen látható![#mf3][#mf3][#mf3]

000000000

Az útváltó szelep olvadó biztosítéka....

sufnituning

He-he akkor onnan van az ugrasztógyűrű, ami az üveget tartja[#eljen]

Rabb Ferenc

A biztosító kiolvadása már csak következménye valaminek! Próbáld meg feltárni a kiváltó okot amíg szét van kapva a géped.

PSoft

Az...kizárt dolog!:)

Az a gyűrű a biztosítófejben talán, ötforintos nagyságú.
A mutatott képen meg...sokkal nagyobb van.[#vigyor2]

cipk5xtny

Sziasztok.
Megint segítségre van szükségem. TR10/2 orsóból csináltam egy "menetfúrót" ...
Leköszörűltem három helyen belevágtam, hogy legyen éle! Majdnem jó is lett, de szorúlnak a metszett anyák. Az volna a kérdés hogy orvosoljam.
-csináljak e egy előmetszőt/nem tudom ez e a neve./?
-mekora legyen az előfúrás ?
Papíron 7.5mm láttam de abba nagyon nem akaródzik belevágni.
Inkább a műanyagok szívatnak. Aluba belevágta a menetet.

49db863y8

Sziasztok!
E 400 -as esztergához keresek alkatrész beszerzési lehetőséget.Ha tud Valaki  ilyet kérem segitsen. Köszönöm.
Üdv:  Bagyinszki László

zozo

Ha a műanyagot beraknád előtte a mélyhűtőbe, -az nem segítene? (keményebb lesz és összehúzódik a furat)

Csuhás

Esetleg megpróbálhatod egy acél darabka beiktatásával megzömíteni a kialakított forgácsoló éleket. Akkor egy picivel nagyobbat visz majd. De a fagyasztóláda is nagyon jó ötletnek tűnik.

cipk5xtny

Nagyon jó ötletnek tűnik. Szerintem van valami alapja. Mondjuk a bevágás is kicsi a menrtfúrón, nem fér el a forgács meg a bevágási szög sem tökéletes mert töri a forgácsot... hát kíváncsi leszek menni fog e a dolog.

cipk5xtny

Ezt nem egészen értem, hova iktassam be az acél darabkát?

ra8nsmk6w

Hasitsd meg a műanyag anyát és csavarokkal állitsd be a megfelelő szoritást. Én is vágtam igy már műanyag anyát. A lényege a nagyon éles szerszám ami hőkezelés nélkül nem ad tökéletes eredményt. Valahol van leirás ahol "varázslók "fondorlatos módon ezen túllendülnek.
Tüzes orsóra két félbevágot anyagot satúba megszoriták.
Biztos működik![#csodalk]

9pk59nuy

És miért nem csinálod az anyát a jól bevált MOGLICE gyantából? Szerintem, ha jó az orsó, akkor túléli a gépet!!!

Természetesen önteni kell, nem menetfúrással kialakítani!

000000000