Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Tudom mitől olvadt ki!

000000000

Az egyik a előtolómű házba volt a másik pedig a kapcsolószekrénybe.

Csuhás

Ahova tudod :-) Zömíteni kell a bevágott horony és a menet találkozásánál, de nem férsz oda. Így fogsz egy alkalmas acéldarabot a végét kézbe fogod, a másikat rátámasztod a menetre majd mellette megütögeted. Leírni hosszú, de adja magát a mozdulat.

cipk5xtny

Köszi mesterek nagyon jó ötleteket adtatok. Pláne az öntés. Sohasem jutott volna eszembe.. köszönöm.

PSoft

Egy, házilag is könnyen kivitelezhető megoldás.

Hasított anya+orsó

cipk5xtny

3d730xvev

Szia!

Én többször átmetszetem az anyát ilyen módon és a végén már majdnem hogy nagyon is lötyögőt

hphuvrhxn

Sziasztok!

Használ valaki Sneci féle (StepDirIFxmega_1c) analog előtétet? Van három darabom, de a kliens progiját nem találom sehol. Az egyik szépen működik, a másik kettő nem lett feltöltve. Vagy esetleg valaki Sneci elérhetőségét?
Köszönöm

k2rf792ud

üdv urak!
nincs valakinek egy táblázata hogy milyen anyagot milyen előtolással és fordulatszámmal és szerszámmal szabad/érdemes marni??[#conf]
elsősorban a műanyagok érdekelnek...
állandóan megolvad vagy sorjás lesz a mart felület. [#wilting]
előre is köszönöm! :)

gabdgzj8f

gabdgzj8f

k2rf792ud

k2rf792ud

most a táblázat alapján el kezdtem számolni:
PP anyag Vc:250-500 előtolàs: 0.1-0.45mm/fog
ha 3mm-es maróval számolok akkor pl.: Vc 250nél 26500as fordulattal 2650mm/min előtolással dolgozzak???
nekem kicsit soknak tűnnek az értékek... [#nemtudom]

w0hgtwf3w

Hááát ez csak fogásmélység kérdése.
Arra mit javasolnak ??

gabdgzj8f

ahogy Kari is írja, fogásmélység kérdése is.1 élű maróval, én úgy csinálnám. hogy az előtolást visszavenném, és menet közben adnám rá, kis fogásmélységgel.(személy szerint hallás után állítom az előtolást)