Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

No ugye erről beszéltem vagy ledoktorálunk vagy elfogadjuk princípiumnak. :)

s7manbs8

Csak nyitni kellene egy differenciálszámolós témakört, nehogy lemaradjunk a mainstreamről. :)

svejk

Őööö... ez melyikből is hámoztad ki?

Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a vectoros ,mint a neve is sugallja nem egyszerű "natív" :) PWM-mel dolgozik, hanem olyankor is küldi a motornak a cuccot amikor nem is gondolnánk alapesetben.

Eddig azt hittem kis fordulaton van igazán jelentősége.

svejk

Nem igazán idevaló, rengeteg irodalom van az L297-ről, a lényege hogy figyeli és szabályozza a motoron átfolyó áramot relatív tág tápfeszültség és fordulatszám (itt is van ellenelektromotoros feszültség) közt.

svejk

Ma már nem érdemes még az elvével sem nagyon foglalkozni a mai mikrocontrolleres vezérlők mellett.

thayscj6c

Kedves fórumtársak!
T5-ös bordáskereket szeretnék készíteni.
Tud-e valaki szerkesztő programot hozzá? ( mint a Mach3 fogaskerekes tervezője)
Előre is köszönöm a segítséget!

thayscj6c

Bocs elírtam nem a Mach 3 hanem a Vcarve Pro

vadember

Itt van a profil:
https://www.google.hu/search?q=t5+pulley+tooth+profile&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwir_P7X5rzZAhWSCewKHSyjBFUQsAQIJQ&biw=1366&bih=675

(Miért nem lehet belinkelni?)

Ez alapján bármelyik általad ismert gépészeti tervező programmal megszerkesztheted.

PSoft

jani300

Jó témát hoztál fel , érdekel .
Valószínűleg nem említettél néhány dolgot amit értelemszerűnek gondoltál .
Lehetőségeimhez képest megértettem .
Györgynek akartam válaszolni , nincs mit írnom már a témában , rendben van minden .

thayscj6c

Köszi talán tudom használni.[#wave]

vadember

Zért kérdeztem, mert a hozzászólásban az "Internetlink beszúrása" ablakba hiába írom be nem jelenik meg a kód a szövegablakban.

s7manbs8

Szívesen a régebbi gépemen vannak az OpenScad cuccaim, ott volt amit generáltam ezzel használható a dolog, a leírások alapján le kell a folyamatot játszani és meglesz az .

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni egy Solid Edge-ben tervezett rajzban pár furatot csak át kellene javítani menetté, ennyi lenne. Ha valaki tud segíteni átküldeném neki a tervet.

Köszönöm