Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fa4igtzhp

A 7.-es pontot en tisztaznam a gyartoval. Mert a 7-es pont azt mondja soha. Viszont a magyarazat alapjan meg a mukodo motor eseten soha jon le. Ez a ketto egymasnak ellent mond.

Ha nincs tisztazva es az ember megis bekoti oda a kapcsolokat es leeg a cucc akkor a gyarto mondhatja azt, hogy dehat a 7-es pont egyertelmuen megtiltja. A magyarazat pedig nem ad mentesitest a tiltas alol.

Problemas fogalmazas, tisztazni kell.

6rk75uezn

Hmm
Ha közelebb laknál mondanám hogy elmegyek megnzni :)
Tehát te ki iktatnád a csigahajtást vagy meghagyva o0egy olyan átttelt alkotnál hogy (kb 68 tekerés helyett 10 lenne) ha jól értem,igy olyan nehéz lenne emelni szerintem hogy sokkal hosszabb erőkar (tekerőkar) kellene.
Ugyan ez a fúród van?mert bizony satuval kb 50-60kg ot kell emelgetni,130mm es erőkarral csigásan se olyan könnyű.

jani300

Onnét valami tényleg hiányzik .
Vannak nekem is hasonló célbefogó eszközeim ,sose használtam még ugyan , de érdekesek ...

Motoros

A munkadarabot rögzítő rugós izénél azért gondoltam a hiányt mert az arretáló szerint körbe lehet forgatni, és akkor kiesne ha nem lenne még plusz valamivel rögzítve. De ez nem valószinű, a 6 mart horony csak a kóbor apácák megtévesztése miatt van, vagy csak azért mert a marós teljesen átmarta.[#vigyor2]
Viszont még egy érdekes: a rugós pofánál alapesetben nem befele tol a rugó...azaz szorít...hanem kifele hmm.[#fejvakaras]

jani300

Ha Neked is lenne ilyen szutykos valamid , akár rá is faraghatnád a meghosszabbított tengelyre :)
Persze az eredeti csigát ki kellene akkor venni .

jani300

Jó nagy kitolás lenne ha nem úgy működne :)
Szerencsétlen csóri minden munkadarab cserénél feszegethetné nyitásba valami csavarhúzóval ,a rúgó ellenében :)
Mindezt teljesítmény díjazásban :)
Most jobban megnéztem azért ,és még vezérlő tárcsája is van , nem csavarral szorít . Csak agy fél fordulat ...
Evvel sem szívesen melóznék napi nyolc órában .

y580keijn

A célszerszám ügyben köszönöm a hozzászólásokat. Valóban stimmel felfogatásra a gyalura.
Valóban az excentert forgatva nyit-zár a retesz.

De még nem találtam rá értelmes magyarázatot a célszerszámon kívül.

Inkább egy satut találtam volna a gépre szerelve.
A tulajnak lövése sem volt a gépről. Megvette és vagy 20 évig kerülhette csak...

jani300

"Viszont még egy érdekes: a rugós pofánál alapesetben nem befele tol a rugó...azaz szorít...hanem kifele hmm."
A (szerszám)zár vavan ! A képen éppen . Szerintem . [#integet2]

Motoros

Ó hát csak most esett le, a negyedik képen a "vezértárcsa" amit írsz. Ez nagyon okos. Amikor befordította munkapozicióba akkor zárt, ha billentette akkor nyitott és kivette.[#eljen]

Nagy Zoli

Nem ismerős valakinek ennek a keréknek és szíjnak a profil típusa? Az orsók végein vannak és szeretnék a motorra is ilyen profilút szerezni, nomeg szíjat csak nemtudom milyen profilú lehet. Az egyik keréken van egy M15299-4-0 felirat, a szíjon semmi, google barátom nem segített.

6rk75uezn

Akár maradhatna is az eredeti csiga,szerintem.
Hány W-os ez a hajtóműves moci?
Irtam Lonewolf-nak,nála volt egy 100W-os.

Révész Richárd

Szerintem AT. Az ostást meg megméred.

Nagy Zoli

Rákeresek köszönöm! Persze az osztás lemérem az nem érdekes.

jani300

Nem azért tettem fel a képet hogy elsüssem a motort .
200 max 500 vatt ,de nincsen meg az adattáblája .
Még egy csiga áttétellel biztosan könnyen vinné , de lehet lassan .

sufnituning