Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Bencze András

Ha átment a hiba a cserével akkor vezérlő. Nyulat dobni még jó lehet. Valószínű az egyik fet nem bírta a gyűrődést.

dezsoe

A linket hiába másolod be újra, attól még nem lesz lejátszható. Jelentkezz ki a youtube-ból és úgy próbáld ki: meglátod, hogy nem megy.

Devecz Miklós

Nem értelek, mikor történt ez a hiba?
A videó 2017 novemberben lett feltöltve a netre.

Kelepeisz Lajos

Azért még nem kellene elkapálni, 4db FETnek kell lennie benne, azokat pik-pak ki lehet mérni, egy cserével lehet hogy menne tovább, egy FET kb 200ft.
De ha tényleg kuka lenne szerintem tegye fel a kolléga az adok-veszekbe hátha valaki megvenné javítás céljára.

Kisamotors

dezsoe, nekem is ezt írja ki, de mintha valamit lassan töltene be, 5-10 másodperc múlva meg elindul..

s7manbs8

Nem a következő videó indul el, mert nálam se megy.

dezsoe

Lehet, hogy nálad be van kapcsolva az automatikus lejátszás. Nálam nincs, néztem egy fél percig... :)

Kisamotors

Nincs bekapcsolva, igazából nem tudom az okát, csak gondoltam ez hátha Nálad is működik.
Talán böngészőtől is függ, de a feltöltéssel biztos van valami gebasz.

000000000

bagesz81 video mappa van megosztva szerkestési modba (link tul hosszu) amit csak ö ér el bejelenkezve saját fiokján....
majd ujra linkeli a publikus video linkjét ami igen rövid link szokot leni csak...[#sniffles]

bagesz81

Elvileg most már elérhető.
Bocs mindenkitől.

Kisamotors

Milyen ötvözetű alu vékonylemezt ajánlottok gravírozásra?
Ami most van, kenődik, tapad, nagyon rossz.
Honnan tudnám beszerezni fél-1nm nagyságban?
Kösz!

bagesz81

Megoldódott a gond.
A meghajtótól tettem a dobozra egy RS232-es csatlakozót, azon keresztül kapta a motor a kraftot. Ott nem bírta az egyik vezeték a terhelést, az volt a bűnös. Most direktbe van a motor a vezérlőre kötve, így tökéletes minden.
Bocsi mégegyszer.

bagesz81

Megfelelően éles szerszám, optimális fordulat, jó hűtés. Olajozd munka közben az anyagot, vegyél vissza a fordulatból  és jó lesz.

zozo

Vegyél színes bádogos alulemezt, aránylag kemény. 0,6 mm-es.
Én karcolni szoktam,(Motoros féle karctűvel) nem kell festeni, mert az aluba karcolt felírat jól virít, nem kell semmi kence neki. Marni is tudod, mint írták, kell a kenés/hűtés, bár szárazon is elmegy tized mm-es mélységben.
Ha meg natúr alu kell, akkor a hátuljába marj :)

PSoft

Jó minőségű, tartós, UV álló a festése.
Az se mellékes, hogy a festett oldal szépen, kontúrosan gravírozható lézerrel.
Akár, a kis kék 2W-ossal is.