Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

dezsoe

A ++ a pozitív irányú, a -- a negatív irányú limit.

2f428kduf

Köszönöm, így talán elboldogulok.

r5y7cufaj

Sajna a bal oldalon sics rugó.

r5y7cufaj

Ez a felület tűnuk nekem gyantásnak, műany szerűnek. Ez valami alapozó lehet? Csavarhúzóval megkapírgáltam. Remélem a festék rajtamarad.

Csuhás

Sincs? Jobb oldalon keresd a helyét vagy a maradékát.

r5y7cufaj

Psoft írta a balt, erre reagáltam. Jobb oldalon a kézi előtoláskarjánál sincs. Itt kéne legyen szted?
Köszi!

r5y7cufaj

Csuhás

Nagyjából. Vedd le azt a csavarokkal rögzített gyűrűt ami az ütköző álló pöckét is tartja és mögötte van a rugó helye.

r5y7cufaj

Azt hittem itt a képen látható két csap között kellene legyen a rugó... Na holnap ránézek. Ha törött, beszerezhető új hozzá?

Csuhás

Én egy másik rugót gyötörtem tekertem át. Ronda eredménye lett de működik. Ha esetleg találsz valami rugógyártónál készen normális rugót akkor betársulnék egy darabra.

jani300

Egy másik fajta . Ez pedig balos lehet .
Segíteni szeretnék , de aki akarja nyugodtan fikázhatja a képeket . Ez van most .

r5y7cufaj

Csuhás

Kb ilyen szép az enyém is. Egyébként érdemes nézelődni a motor berúgókar rugók között, azok is ebben a mérettartományban vannak, és olcsók.

jani300

Teszek még egy képet ,egy gépről amiben az előző fényképeken lévő fogaskerekes tengely van . Hasonlónak tűnik .
De találkoztam már tekercsrúgóssal is ,egészen biztosan ,de olyan nincsen most .