Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha ennyire nincs hely csinálni kell mert ahol egy futószalag nem fér be oda egy páternoszter se !
Azt se értem, minek kell olyan pontosan rögzíteni ömlesztett árúra egy dobozt ?
4 szögvas egymással szembe fordítva doboz méretre és pneumatikus arretáló szerkezet ami megakadályozza, hogy a dobozok egymásra zuhanjanak.
Alsó dobozba potyog a motyó majd pneumatika ejti tovább.
Aztán következő doboz zuhan a helyére.
3 pneumatikus arretáló kell ehhez.
Ettől kisebbet csak robottal lehet csinálni !

000000000

Itt is robotos rendszer van. Nem ömlesztett áru hanem a dobozokban vanak blisterek, ezért kell jól pozícionálni.
Egymás mellett van hely a dobozoknak, ezért nem fér el a körasztal sem.
Pneumatikus megoldás szóba jöhet, de 25kg egy dboz így nagyon nagy lenne a forgató ezért inkább másik megoldás lenne jó.
A páternoszter most egy jó íránynak tűnik, de nem tudom még hogy a doboz tartó tálcát hogyan tudom röhzíten a pázernoszter lánchoz

keri

két görgő fut a U profil sínben egy L alakú tartó vason, a lánc csak vonszolja.
A bevezetésnél megoldod, hogy a görgők belemenjenek a sínbe.

fn47xk7ei

Az nem jó megoldás , hogy a két láda egymás mellett horizontális alternáló mozgást végez ? Talán ez foglalná el a legkevesebb helyet szerintem bár pontosan nem látom a munkaciklust .

ywathzay

Tudja-e valaki hogy a táblakészítéskor a sárgarezet mivel oxidálják hogy fekete legyen a felirat?

000000000

A Gravotrade árul feketítő folyadékot hozzá.

ywathzay

z2a2u8wf

Cnc faesztergához milyen programmal célszerű G-kódot generálni? Dxf és stl rajzokból dolgoznék.

smalla

Sziasztok, ha valaki programozott már újra Mazak T3-mas vezérlőt, az súgja meg nekem a titkot, hogy mégis hogyan kell csinálni, mert nem jövök rá. Különösen az OP kezdetű paraméterek bevitelére lennék kíváncsi, mert azt sehogy nem akarja. ugyanis: 8 karakter kerül a képernyőre, de 9-et kell beadni. Mintha valami paritás lenne, vagy mégsem.

Köszönöm

smalla

Nemár, senki nem berhelt még Mazakot? CAM T-3 nem mondd senkinek semmit ?

Akadjon már valaki. Köszönöm

vjanos

Van egy cnc-s csoport a fészbúkon, próbálj ott rákérdezni, szokott válasz jönni a hasonlókra.
FB CNC

smalla

Rájöttem, rém büszke vagyok magamra [#taps].

Szóval ha valaki még CAM T-3 mat akar újraparaméterezni, akkor az opcionális paraméterek 8 bitjét úgy kell beadni, hogy az ember beírja a 8 bitet (10101101), majd beírja, hogy hány egyes van a sorban: 101011015

hát ennyi :)

Most már csak arra kell rájönnöm, hogy a memory parity errorral mit kell csinálni, eddig nem volt rajta...

vjanos

Gratula.
Valld be, hogy brute-force alapon végigpróbálgattad :D

smalla

A brute force nem sikerült, az után jött az ide kommentelés.
Aztán gondolkozni kezdtem, hogy mi lehet a megoldás. Ez a második ötletem volt :)
De egy fél órát eltanakodtam magamban, s aludtam rá egyet mire meglett :)

000000000

Aztán majd jön a BSA ! [#nevetes1]