Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

De akkor a hetrával miért nem ragad ?

000000000

Örülj neki, hogy a géped precízen teszi a dolgát. A leírt jelenség amiatt van, mert adott időn belül nem sikerült az ívgyújtás. Ha bármilyen okból odaragad az elektróda, létrejön az áram korlát, így könnyen "letörhető" az elektróda a munkadarabról.Amennyiben a beállított árammal zárnád a kört, az elektródát - nagy "villámlások közepette" - csak letépni tudnád. Ami ettől nagy eséllyel kuka.

fn47xk7ei

Azért mert az inverteres hegesztőket úgy tervezték , hogy a hegesztő elektródát oda tudd hegeszteni az anyaghoz a Hetra sajnos régi konstrukció így alkalmatlan erre a feladatra . [#kuss]

8e8gzzjjj

Sziasztok tud nekem valaki segíteni végállás kapcsolót beüzemelni mach 3-ba.Köszönöm

keri

Nem ismerem a femiget, nincs adatlapja? Abban leírják.

keri

Hát nem mondtam hogy felhasználó barát [#hehe]
De nekem ha egyszer ívet fogott, akkor nem volt gond, amíg ki nem aludt mert akkor lehetett pucolni megint.
Bár nem egy olyan technológia amit szeretnék megismételni [#hehe]

keri

Próbáltam fordított polárt, a wolfram elfröccsent [#hehe]
Vízhűtéses AWI fejjel mondták hogy lehet.

keri

Alap dolgot mindenki tud.
Leülsz két darab vassal meg egy marék pálcával és mire elfogy már szépen is tudsz.

Aztán amikor jönnek a speciális pozitúrák, meg nem ideális körülmények akkor derül ki hogy még sem tudok hegeszteni annyira [#vigyor]

keri

Mert az nem szabályoz.
Én az új pálcát megszikráztatom a vason, utána már az is jó.

csakyt

Semmilyen adatot nem tudok róla, mert nem találtam ilyen adatlapot hozzá. Valójában nem is találkoztam még hasonlóval

jani300

Tudok én gyönyörűen is hegeszteni ! Legalább 3,25 ös pálcával ,jó nagy amperral ,  csodaszép az . :) Vékonyabbal ,csak jó !  Új pálca ... Nekem csak régi van :) De ezt az új pálca mizériát soha nem értettem , nincsen avval baj , avval még szép is a varrat . Bázikust ,alut muszáj szárítani ,az ok .
Ma két órát tisztítgattam flexel vasakat , 90x90 , 80x80 szögvasból lesz 90x90 es zártszelvény , na  majd akkor azon próbálok gyakorolni  :) [#integet2]

zozo

"..., 80x80 szögvasból lesz 90x90 es zártszelvény ,..."

Te kurvára jól tudsz hegeszteni, ha így fel tudod rakni a sarkokat[#nevetes1]

jani300

Fussál csak neki még egyszer ... Mit is írtam ?

TROMF22

Én úgy értem, hogy kétfélét fordít össze....
(80x80 +90x90)

jani300