Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

MoparMan

telepítéss után futtasd egyszer "üresen" hogy beállítson magának mindent. a tartalmat (nyomtatvány sablonok, már kitöltött és beküldött nyomtatványokat) pedig simát átmásolhatod a megfelelő mappákba

000000000

már telepitve van a java cmd alat lekérdezhetö jsdk verzió is ami kele ne ehez a remekmü scripthez de nem igazán futatható valamiért...[#fejvakaras]

000000000

van eböl a vipaccess sriptböl amit szertnék életre kelteni pyton verzio is de ahoz mégnagyobb hülye vagyok...

s7manbs8

Az mit jelent, hogy csak felvillannak, a cmd.exe ablakból indítod és valami új ablak nyílik meg egy pillantara, aztán bezáródik ?

000000000

install.cmd katintok de csak felvilan semi több![#fejvakaras]

ckeres

Probald parancssorbol inditani,akkor latod mit ir ki.Start menu,futtatas,cmd.exe akkor bejon elvileg fekete ablak,ott inditsd el.

0cphxg8ns

Semmi se biztos! :) (míg szét nem szedem :D)
Amúgy is a rozsda annyira csúnya a befogószáron, hogy félek mit fogok találni belül. :(

000000000

valaki jártas python programozás alat?

sikerült életre kelteni vipaccess scriptet de a parancs kezelésröl nem találok infot!
csak enyit:

vipaccess (it should be in your PATH).

https://pypi.python.org/pypi/python-vipaccess

probálok több parancsak is de nem müxik amire reagálnia kelene....

s7manbs8

000000000

szia!

Ez egy javitot sript és a feladatát amire irták és müxik is!

köszönöm!

[#nyes][#worship][#worship][#worship][#worship][#worship][#worship][#nyes]

s7manbs8

Na, majd később megnézem én is, hátha nekem is jó lesz valamire. :)

Szalai György

Segítség! (Béna vagyok.)

Megkaparintottam egy ilyen szelepköszörű XY asztalát, a forgatható befogós fejel együtt.  A többi része sajnos nincs meg.

Takarítani, karbantartani, csinosítani kéne, hogy a jövőben jó hasznát vehessem, de az adattábla nem ezen volt.
Tudja valaki a gyártóját, típusát?
Egy gépkönyv is jól jönne, hogy ne kelljen találgatnom, bár nem egy bonyolult szerkezet.

Köszönöm.

000000000

az alap 2lépcsös biztonság otph paypal ehez ragaszkodik csak VIP Access de igy már lehet másolni a regisztrált tolket...[#love11]

B.Zoltán

S.O.S segítséget kérnék azoktól,akik Suzuki Swift kuplungot bowdent már cseréltek, hogy kell kiakasztani a pedálnál a bowden véget.
Arra tippelek, hogy a pedál ütköző csavarját ki kell venni és akkor a pedál feljebb megy és akkor talán ki tudja akasztani a végét.

A fiam és az asszony Budapesten ragadtak, mert elszakadt a kuplung bowden, a szomorú, hogy most lett teljesen kicserélve a kuplung, de mint megtudtam a fiamtól a bowdent nem cserélte ki mondván az eredeti az megbízhatóbb, mint a mostaniak 150 ezer Km után is.
Itthonról irányítom, már kiszedte a bowdent, és most veszi meg az újat hozzá.
Szeretnék biztosra menni a tanácsaimmal, mivel még én sem cseréltem.

Itt egy link a bowden végről