Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Köszi ! Hál istennek , akkor kuka :)
Ez már a második delikvens ,de ezt nem akartam elküldeni a búsba , de csak idő kérdése :)
Biztos vagyok benne hogy lomizták :)
Talán 500 méterre van kisgép alkatrész bolt , még lehet veszek is bele ...

000000000

Ha a baromarcú úgy élezi meg, hogy "harapjon" a lánc akkor élvezze is a következményeit.
Az ilyennek ajánlom is a láncom a "harapásgátlót" jól reszelje le ! [#vigyor1]
Hülyeség ellen csak a fejlövés gyógyír ! [#hehe]
Mellesleg a kinai husqvarna benzines láncfűrész 12000Ft
A belevaló műanyag fogaskerék 5000-8000 szokott lenni szabadrablóéknál.

jani300

Az csak jó ha drága , nem kell összerakni :)
Én 20 ért vettem benzines 50 köbcentis kínait . JÓ PÁR ÉVE . A láncot miután lecseréltem nagyon jól vitte .
Lap ,berántórúgó meg egy gyertya csere kellett még .
A motor hibátlan még most is . Olajat persze keverek a benzinbe :) Végül is nem bántam meg , működik rendesen .

PSoft

Nagyon sok fajtában a motortengelyen lévő, azzal sokszor egy anyagú, kis acélkerék hajt egy fröccsöntött, belső fogazású, fos műanyag kerékre.
Amikor "harc" van, a...kis acél szokott győzni![#nevetes1]

Add vissza úgy ahogy van, még a "tokját" se vedd le!

jani300

El se hoztam volna ha nem "muszáj".
Már én is kíváncsi vagyok :)
De a görcs állna bele már abba is aki ezt a sok fost kitalálja :) Aki forgalmazni engedi abba meg triplán .
Van hossz motorosom frankó műanyag kúpkerék párral ,nagyjából tudom is hol lehet :)

000000000

Csak azért 20000Ft mert sokadik kereskedőn át vetted !
Ez a 12000Ft-os ár is lehetne még olcsóbb, de ahhoz már maffia módszerek kellenek, hogy kiderüljön kitől veszi az illetékes ! [#hehe]

jani300

Peni ben vettem . négy éve legalább .
Invertert sem mertem venni a netről :(
Azóta már rendelt néhány cuccot a gyerek .

000000000

A négy sárkány piacon kell venni ! [#nevetes1]
Ott a lap 2 lánccal 3000 Ft
Benzines láncfűrész 12000
Haverhoz hoztak vagy 2 tejes ládányi kinai láncfűrész alkatrészt.
Abból raktam össze magamnak egy gépet és azt nyúzom jó ideje.
Télire a tűzifát azzal kuglizom és még mindig bírja.
Bezzeg az alko-s gép már az elején beadta az unalmast és nem akarja olajozni a láncot.
Ez a kinai szemét meg megy és megy mint a duracell nyuszi.
Csak benzin meg olaj legyen benne !

fn47xk7ei

Én még ezt is meg mertem venni - zsákban árulták anno a KGST piacokon . Ez volt a Druzsba amit kellet ám markolni ha méteres törzsű fát vágtál ki de később volt még Ural-om is aminek én tekercseltem újra a gyújtó tekercsét . Csak nosztalgiából szóltam bele a témába .[#worship]

6rk75uezn

Szia Jani.
Hát ez úgy van gondolatom szerint hogy annó ezt a jelölést használták.
Egy képet kivágtam a Fo13/15-ös gépkönyvéből.

6rk75uezn

Ami le is maradt [#pardon1]

000000000

Ez meg a csajos verziója [#nevetes1]

jani300

Akkor A2 B16 ,B2 B18 szerintem .

jani300

Nem merem ... 70 köbcenti körüli stillem is van :)
Embertelen lappal . Meg levegős ,amit a bányában használtak ,de azt elajándékoztam már , szerencsére .
Tip tronic profi MIG 180 ez a túlfeszt kapott vezérlésű gép volt az első CO-m . Most kerestem meg nagy nehezen az előlapját . Most nézegetem az áram -fesz adatait .
Majd írom a hegesztősbe ...

wt8g4i4

Helló mindenki. Lenne egy kérdésem hogy az adott bilincset aki szerelte, hogy szerelte könnyedén ? Létezik e hozzá valami célszárszám vagy trükk ? Sajnos olyan hülye helyen van fent az autóba, hogy semmivel nem lehet rendesen hozzáférni. Hirtelen aba-bilincsel lett megoldva és ez nem lett visszatéve ,de az nem az eredeti..
Köszi