Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Vagy csak placebo ! [#nevetes1]

sastas

Ha működik a user szerint, akkor a hatás végülis megvan. Egy darab mágnes meg nem aranyból van, szóval se nem drága se nem nagy/feltünő.

000000000

Ez pont olyan mint a hájend hangtechnika.
Egy hülye valamit hallani vél (placebo hatás) akkor a többi mint a vakló megy utána, sőt teljes vállszélességgel támogatja. [#nevetes1]  
A placebo latin szó, jelentése "tetszeni fogok" [#hehe]

6rk75uezn

Ezzel én is igy voltam még vagy 2 garnitúra el nem égett.
Pedig figyeltem hogy a lehető leg tökéletesebb kontakt legyen!!

Arany János

Sziasztok!
Lett a munkahelyemen egy öregecske targoncám, de a hűvös idő beálltával kiderült, hogy nincs izzítás! Sőt a teljes vezetékhálózat egy nagy katyvasz![#gun] Viszont a motorja egészen kellemesen viselkedik!
Mivel felénk nem nagyon akad ráérő villanyász, végső esetben nekiugranék én. (a vak ló bátorsága)
Ehhez keresnék dokumentációt! Hátha lapul valakinél! Természetesen még megpróbálunk találni képviseletet is!
A típus: DPM 20SN (Clark)

000000000

Akkor én lehetek a béna mert az amiben kicseréltem a mai napig megy és nem égett szét. (otthoniban)
Talán 5-6 éve lett felújítva ez a fürdő a bojlerrel együtt.
Tehát ideje lesz szétkapni és kitakarítani újra.

6rk75uezn

Nem te vagy béna hanem nálam lehetett valami gebasz,miután megtettem a lentebb leirtakat nem volt probléma.Másnál is talállkoztam ezzel a problémával,de ugye tudjuk ennek számos okai lehetnek.

6rk75uezn

Hozzáteszem akkoriban még nem ők kapcsolgattak hangfrekvenciásan és fogyott a melegviz rendesen.

000000000

Mikor a viz és gázcső között 11-30 Volt közötti értéket mértem és ez egy vezetékkel rövidre zárva lakatfogóval mérve 8-20 Amper között ugrált az áram.
Akkor min kell meglepődni ha megpörkölődik egy kicsit a kanóc ? [#nevetes1]
Például ebben az esetben a gázkazán földelő vezetéke pörkölődött meg folyamatosan.
A hiba csak annyi volt, hogy a nulla az elment nyaralni az elosztótól jövő földkábelben. [#nevetes1]  
Ez 5-6  házat érintett.
A lakok szerint még a fal is rázott. [#hehe]

jani300

Kéri az áramszolgáltató arrafelé a földelőszondát ?
Óránál ugye nullázva , valamit segíthet .

000000000

Segíthetne, ha ez a helyzet már nem több hónapja ha nem éve állt volna fent és a földelőszonda hire hamva se maradt.

jani300

Akkor ki kell zárjanak a rendszerből,mert nem megfelelő a helyi hálózatod :)

000000000

Ez nem nálam volt !
Zárják ki azt akié, de nem tették !

ywathzay

Van-e valakinek tapasztalat ezeknek  a korongoknak a tartósságával kapcsolatban? Mit bír, esetleg élezhető-e? Mert hát a gyár amúgy is túloz.

w0hgtwf3w

Jó lapok.
Nekem 190-es hiltiben van.
Tényleg visz mindent, de éleztetni még nem próbáltam.