Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Ha megvan az új bowdewn akkor látni fogják, mivel nem írtál típust így segíteni is csak tippeléssel lehet !
Ha a kengyelben lévő csap el van szegecselve akkor egyértelmű, hogy a pedálból ki kell akasztani a leszakadt fejet és beakasztani az újat.
Ha kiszedi a pedált akkor leszopja az életét is mire visszatornássza a rugót a helyére !

B.Zoltán

1.3 sedan talán, ez a hagyományon semmi extra.

Nem kell kivenni a pedált, az nagy szopás lenne.
Ott van a kb. 2cm-es lyuk a karosszérián ahol a bowden be megy, de még nem vette le a bowden vég záróját. Ott betudja akasztani a motor térből,csak a pedál ütköző csavarját kell kicsavarni szerintem, ha én ott lennék...
1.04, 1.30-nál látszik a bowden eredeti fém harangja, amit még nem vett le és ott a két csavar vég is, amit nem csavart még ki a videón.

B.Zoltán

Sikerült kicserélni a kuplung bowdent, szerencsésen hazaért az autó utasaival együtt.

000000000

Adott egy Pc.
Van rajta monitor csatlakozás és HDMI  is.

Van e megoldás arra, hogy a monitorcsatlakozón át dolgozok az egyik monitoron. Közben a HDMI re kötött másikon nézem a yutubot stb.?

Hogy lehet ezt megoldani?
Valaki tud rá megoldást?

dezsoe

Ha a videókártya tudja, akkor kész. Ha nem, akkor nem. Sajnos, ilyen egyszerű. Ja, meg rendes driver kell a kártyának.

000000000

Köszi!

Alaplapon van mindkét csatlakozás.
Adná magát a lehetőség.

dezsoe

Alaplapon nagyon kétesélyes. Esetleg az alaplap típusa?

000000000

Gigabyte GMA-880 USB3 alaplap

dezsoe

Kézikönyv, 21. oldal teteje: akkor tud két monitort, ha az egyik a d-sub-ba van dugva. Tehát DVI-D és HDMI nem megy együtt, csak egy analóg és egy digitális.

000000000

Hálás köszönetem a munkádért. [#worship]

Nagyon sokat segítettél.[#eljen]

Megfelelő lesz ez a használati lehetőség is.[#taps]

dezsoe

6rk75uezn

Asztali és oszlopos fúrógépek (magyar) orsóvégződéseinél a B2 az hanyas kúpnak felel meg?Azt tudom hogy az enyém az A2-es az B18 as.
Köszönöm.

jani300

Ez most hogyan is van ? Nem értem . Nem kötekedem ,csak kíváncsi vagyok . A tokmánynak van más jelölése ?
Esetleg van valami linked ?

jani300

Segítsetek ,mert már lerágják a fülem :)
Hoztak ide egy villamos láncfűrészt . Nem viszi a láncot , a motor megy . Biztos valami kuplung baja van ,de nem szedtem még szét ilyet (most sem akarom[#boxer] )
Biztosan kínlódot már valaki itt ilyennel ... Mi baja lehet ? Tipp elég . Pali ??? :)

000000000

Amit láttam ilyen szabadon forgós gépet abban legtöbb esetben a műanyag fogaskerék darálódott szét.  (10-ből 10-ben)