Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

z2a2u8wf

Fához szeretném használni.

ybm4ifb

Sziasztok

Tudna valaki segíteni?
Kup fogaskeréknél hogy kell a Modult meghatározni?
Ismert a fogszám--és mérhető a ...nagy átmérő.

Nem tud valaki kúp fogaskereket készíteni?..17,25 fogszámú kéne,Savária robotgép PSZK fejhez.

fn47xk7ei

Ha nincs akció akkor átmegyek a szemben lévő boltba ahol ugyancsak van ömlesztett kínai vacak csoda csak persze mindig más néven és megveszem akció nélkül is ugyanazon az áron . Mert ugye mindenki tudja , hogy csak festés és elnevezés kérdése az egész . Ezek mind 750W-1100 W és 2360x20 laphoz méretezték .Ha meg ráérek azaz nem sürgős akkor megrendelem külhonból és fuvarral együtt megvan bruttó 330E-ből .

000000000

jani300

Szerintem akkor veszel mikor én :)
Még egyszer mondom , szánd rá inkább magad egy esztergára , kinyílik a világ :)

fn47xk7ei

Aztán most hová szaladjak ?[#fejvakaras]Pont pár napja vettem egy 350-es gyorsdarabolót így egyenlőre nincs tervbe véve szalagfűrész - ha meg lenne ennyiért ilyen xar gépeket nem vennék ...talán ..talán szorult helyzetben lengyelből behozatnám . De ismerve magamat inkább barkácsolnák egyet mert jó pár cucc meg van hozzá kivéve a legfontosabb : az "akarat" .[#wink]

fn47xk7ei

szf

Hogy hívják és hol lehet kapni olyan kapcsolót aminek akár 5 állása is lehet és 4 "emelet" magas?

fn47xk7ei

4 emelet magas földszinttel ? [#nevetes1]Bocs a hülyeségért de egy másodpercen belül ez jutott az eszembe .[#worship]

szf

Igen[#wink]
Az a befogatás,régi müszerwkben használták.
Müszerészek mindig úgy kérték a raktárból
Pld 10lépés 6emelet. Stb

fn47xk7ei

Értettem én csak hirtelen jól esett baromságot írni .[#nevetes1]

somma

szf

semmi gond .értem én a viccet...............

szf

igen.köszönöm.király vagy

m8zmkic73

Sziasztok.
Olyan Valakit keresek, aki segítene nekem beállítani egy szervo vezérlőt. Dél-pest, Dunaharaszti előnyben. Nem ingyen kérem.