Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

000000000

Néz vissza adok veszekbe volt felvö szalagfürész eladó amit pál is linkelt valami hasonló...[#rolleyes]

fn47xk7ei

Láttam , olvastam . Ez pedig fával , erdővel együtt 261E forint + fuvar .

000000000

Magamnak dobtam össze egy kenyérszeletelőt. [#nevetes1]
Ezen csak a lap 200,000Ft (Japán ócskaság valami ismeretlen márka Amada) [#nevetes1]
Az előtolást kell még megoldani mert ez az amcsi parabola toló motor nem az igazi.
Kap még egy PLC ami a frekvenciaváltó 0-10voltos terhelés kimenetét monitorozza és ez alapján állítja be az előtolási sebességet.
Kis 20kg alu darabkákat egyszerűbb ezzel aprítani.
Mint ez is http://Alu.JPG

000000000

Az a gép amit te linkeltél az annyi is de nézd meg a másikat !

jani300

100 ért ? Nagyon megérte volna .
Nem is kellett még egyszer hirdetni ...

000000000

pedig töbször is látam valami hasonlot de lehet 2 portéka volt....

fn47xk7ei

Láttam azt is de akcióban már nem annyi az annyi !

000000000

Értsed már meg, fogd már fel a linken szerepló ár az aktuális !
Amit te mutogatsz az hónapokkal ezelőtt volt akciós.
Én se most jöttem a falvédőről !

fn47xk7ei

Te meg érts már meg a mondandót ! Akciót ki kell várni mert nem csak egyszer van !

000000000

De ha nem hiszed ird be az unimax oldalára a rendelési számot (bs-912) és láss csodát !

Ezt fogja kidobni : https://www.uni-max.hu/fem-szalagfuresz-bs-229hv/d/

000000000

Én is várok egy akciót, de az elmúlt évben 1x se volt az a termék jóárasítva.
Ilyenkor mi van ?  
Mellesleg nekem is jön a hírlevél minden munkanap !

Csuhás

Az anyaga alu ötvözet, talán fa esztergához vagy puhább műanyagokhoz jó megoldás lehet.

ywathzay

Köszönöm a megtisztelő ajánlatot.... de ha kettővel lejjebb elolvasod amit írtam, akkor már tudnád, hogy van szalagfűrészem. Vagy 10-12 éve vettem 50e pézért a praktikerben, és elégedett vagyok vele. Nagyon sok gérvágást, anyagdarabolást pontosan, szakszerűen el tudok, tudtam vele végezni. DE amint írtam is, a 1.5mm KO zártszelvényt, olyan lassan kell vele vágni mint a tetű, ha nem akarom hogy sorban pattogjanak a fűrészlap fogai, ha mégis sikerül 1-et kipattintani, onnantól számítva igen hamar és elég sok követi, ami aztán a vágás merőlegességét befolyásolja. (tudom, rossz a fűrész, a fűrészlap stb, stb- de Bomar-ral sem szeretik a zártszelvényt darabolni) Na ezt a folyamatot szeretném felgyorsítani, és csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy ha használ valaki ilyet, akkor ossza meg velem, mert a darabolót úgyis fel kell újítanom, akkor pedig már teszek rá egy ilyen korongot.