Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

hyuekyh7a

Ez nem rossz ötlet!
Mármint esztétikailag is ki néz valahogy vajon ezek tudják a 20khz et?

hyuekyh7a

Sőt köszi utánna nézve talán ez a legjobb megoldás kis áramú kimenetű kell annak tranzistor a kimenete!
Nem kell forraszgatni kisnyákot fabrikálni sorkapcsos dobozba tenni hogy nézzen is ki valahogy stb.

000000000

hyuekyh7a

Akkor már egy cny74 opto is megfelel, igaz a frekijét nem tudom azt megnézem de a kimenete tud 70V ot!?

000000000

ha opto melet döntesz probálhadsz pl TLP521 ez elég gyors...
de az optonak vanak hibbái kapacitiv irányba vágja a négyszögjelet fel és lefutás nál...
vagy még vonal meghajtó szoba jöhetne....

svejk

Első kérdés mekkora és állandó-e a PWM frekvenciája, illetve mennyire terhelhető a mostani kimenet és mekkora a bemenő impedanciája a fogadó elektronikának.

Csak ezek után lehetne konkrétan ajánlani valamit.

svejk

Ma nemtudomka/kötözködős hangulaban vagyok. [#vigyor2]

Vannak ezek a Rittal/Scneider/csodálatos Mixwill, stb lemezszekrények...
Hogy a túróba nem talált még ki senki más felfogatást a szerelőlapnak minthogy a négy sarkára berak egy buszma M8-as csavart, ami mindig qrvára útban van a perforált csatornáknak.

Olyan facán körbe lehetne csatornázni, de nem mert ott vannak a szerelőlap felfogatások.
Vagy létazik valami védőkupak -csak nem tudok róla- aminek a használata esetén a csatornában maradhat a csavar/anya?

svejk

Bár ugye alapszabály, hogy mindig eggyel nagyobb szekrényt végy, mint amire először godoltál, de azért ez a kihasználatlan pár négyzetcenti is jól jönne sokszor.

zozo

szf

Daniellás szekrényeket használunk. Mellékelve van a szekrényhez egy szerelő készlet műanyag szortimentes dobozban abban van a védő kupak is.Még a hátoldalra szerelhető fülek is vannak amik abban segítenek, hogy az előszerelt szekrényből nem kell a szerelőlapot kivenned ha fel akarod fogatni a falra.

svejk

Még ilyet!
A helyi Daniellás boltos katonacimborám, de eszembe sem jutott, hogy saját szekrénycsaládjuk van.
No majd jól megnézem

PSoft

hyuekyh7a

Köszi!

A frekvencia beállítható 50Hz-50KHz ig de fix az érték nekem 20KHz re van állítva.
A kimenet ami viszi az 500mA tud.
A bemenetről csak annyit tudtam megnézni a leírásban, hogy 10mA felett már működik 24V on!

jani300

Nemrég (1 órája) majdnem fejest ugrottam egy Nordak vectoros frekiváltóért . Pici , éppen elég az MVE gépre a teljesítménye. A bibi ,hogy szépen ki vannak belőle kötve a huzalok . Nem csípőfogós ember bontogatta . Ez általában nem jelent jót :(
Pécs környékén foglalkozik valaki frekiváltó javítással ?
Mechanikailag hibátlan ,nem hiányos . Ha esetleg nem boldogulnék vele .

jani300

Nordak vector SK 11.000/ 3 CT SZERENCSÉRE VAN PDF .
Hogyan kellene nekiállni az élesztésének ?