Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

z2a2u8wf

Sziasztok
Van nekem egy ilyen szettem
Marómotor
A gondom hogy indulásnál és alacsonyabb fordulaton bezavarja az x tengelyt. Mit lehetne vele kezdeni? A potmétert hogyan lehetne kiiktatni hogy csak max fordulaton mennyen?

Révész Richárd

Attól, hogy max fordulatra kötöd nem biztos, hogy megoldódik a probléma.
Amúgy a piros és a sárga vezeték helyére tegyél egy áthidalást és máris maxon megy.

kxaxi8zfe

Próbálj meg máshonnan áramot adni a tápegységnek.
Vagy árnyékolt kábelt tegyél a táp és a motor közé.

prinx

Üdv probáld meg hogy a léptetőkhöz árnyékolt vezetékket raksz, illetve a marómotor vezetékére rakj ferritgyűrűt.

z2a2u8wf

A marómotorhoz menő kábelt kiiktattam. Minden vezeték árnyékolt. Érdekes módon csak az X tengelyt zavarja. Ha megcserélem az Y X vezérlőket a hiba marad az X tengelyen. A másik két tengely észre se veszi.

prinx

Végálláskapcsolód felhúzó ellenállásos?Az is árnyékolt?

z2a2u8wf

Sima mechanikus vegallas kapcsolók vannak,azok nem arnyekolt kábellel vannak. De nem értem miért csak az x?

Kelepeisz Lajos

Sziasztok!
Valaki nem tudja az Aspire-ben merre találom a postprocikat, mert nem találok ilyen mappát, de még rejtett mappa ként sem?

dezsoe

Szia!

Fejből írom, mert ezen a gépen nincs fent, de c:\programdata\vectric\aspire\posts, ha jól emlékszem. Ha nem, akkor is ezen a környéken találod. (A c:\programdata az biztos.) :)

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

Rabb Ferenc

Kelepeisz Lajos

Kelepeisz Lajos

Sikerült is beállítani egy kapott lézeres postprocessort.[#eljen]

z2a2u8wf

Mennyire publikus az a lézeres postproci? El tudod nekem küldeni?