Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Működik ! A saját akkuival ! Kint fel lettek töltve ,és elindult . Azt is észreveszi hogy nincsen rádugva a ventilátor ,hibát jelez .
Már csak az a kérdés színuszos e a kimenete [#fejvakaras]

svejk

a KK0-6014-es Ganznak nem tudja valaki a bekötését?
Kivettem a dobozából anno a papírt és persze hogy elhánytam ...[#falbav] most méregethetek.

MoparMan

PSoft

Sajnos...nem.:(
Az a nyüves 6014-es, nincs ebben a katalógusban.
(most néztem végig)

svejk

Nincs benne, vagy 5 éve rendelésre készítettem 1-0-2 állással delta - csillag II csillag motorhoz.

De hogy hova rakhattam, már teljesen belezavarodtam...

PSoft

Hát persze...gondoltam, hogy egyedi gyártás lehet!:(

svejk

basszus, a külső átkötések mellett  belül állandóan össze van kötve az 1-3 és az 5-7...kezdhetem elölről

svejk

ehhh..feladom...mára
holnap kiveszem az átkötéseket és úgy mérem meg a kontaktusokat.
Valamivel szívatom magam.

PSoft

"Valamivel szívatom magam."

Hát persze!
Az elkevert papírkával![#nevetes1]

PSoft

Ha nagyon nem megy...

A lap alján Bőm-úr...
Veszteni, nem veszthetsz, ha megpróbálod.:)

kuner

Nem biztos, hogy eredményre vezet, ugyanis tudomásom szerint eladták a Ganz kapcsolót .. pár hónapja.
Lehet elbocsátást nyertek a dolgozók, és megszűnt a gyártás is .. nagyanyámnak volt ott kapcsolata, majd max utána kérdeztetek.

PSoft

Opsssz!

Ez, új infó nekem is.:(

rnpae945f

Üdv mindenkinek. Abszoludt kezdőként nekiálltam építeni egy picike marógépet. Arduino vezérlés, kicsi stepper motorok satöbbi. Egész jól menne is a dolog a gép jól működik teszi a dolgát de problémábab ütköztem. Műanyagra szeretnék marni de nemtudom mien forma forgácscoló szerszámot kéne választanom. gondolom tisztességes előtolással alacsony fordulaton kéne marni, de mien élkiképzésű szerszámot ajánlanátok hozzá? És még kérdésképpem annyit hogyha nyákokat szeretnék kimarni akkor sima egyszerű kis gravírtű megfelelhet e a célra? Előre is köszi a segítséget.

svejk

Na bacca meg, ez farfekvéses szülés volt.

Nem mindennap köt be az ember ilyet.

zozo

Egyélű és lehetőleg csavart élű maró jól használható műanyaghoz. A sokélűbe beleragad a forgács, ez viszont kidobja. Meg kell pörgetni rendesen, az előtolást pedig 5 század mm/fordulat körül állítottam be legutóbb és szép felületet kaptam. Ez csak irányadó érték, tapasztalati úton lehet jól megválasztani POM vagy PVC anyagokhoz az előtolást. ESD műanyaggal fél napot szórakoztam, mire jól tudtam forgácsolni és persze jól elfelejtettem felírni magamnak későbbre a tutit.