Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

szf

Székesfehérváron Tüzállótechnika illetve Sábalux

y580keijn

Az "üveges" hőálló-edzett szóval belevaló síküveget vágna bele 3db-ot.
Egy másik síküveges kandallónkba vágott már és tökéletes.

Ebbe is néha lehet kapni üveget 120e-ért+szerelés-de most nincs.(biztosító térítené több mint a felét,szóval ha lenne megvenném) Hideg viszont most van.

Valami svéd kandalló ha jól emlékszem és az új ára vagy 2000€. Svájc ól kaptam pár éve.
Szóval nem kizárható,hogy valami speckóbb anyagból van az ajtó..

vadember

Hosszabb távon lehet, hogy jobban járnál a sarkokhoz behegesztett hajlított lemezzel és a síküveggel.A saválló vagy arozsdamentes anyag ide nem megfelelő. A hőtágulása sokkal több mint a normál acélé, nagyon vetemedne.
 A Fireplace a termékeinek több mint 90 százalékát nyugatra szállítja. Szerintem ha felhívod őket megmondják neked, hogy milyen anyagra van szükséged. Talán még le is vágják. De Antal Gábornak van ott ismerőse, lehet Ő is tud segíteni.

papa49

Üdv!
Sokat szabtam már belőle,jó minőségű vágóval nem gond.
Hőálló, kandalló üveg.

y580keijn

Nem fogalmaztam tökéletesen.
Én is a sarokba behegesztett hajtott lemezre gondoltam és a 3db síküvegre.

Akkor megkeresem Gábort ha valóban van ott kapcsolata.

Köszönöm.

Nejkoff István

Szia!
A mi cégünk kandallókat gyárt egy ilyen hajtott üveg nem olcsó .

wja92tghj

Sziasztok segítségre lenne szükségem[#integet2] a mach3 ban szeretném kiprobálni egyszerű alakok digitalizálását a kérdésem hogy hol kell beállítani azt hogy melyik pinre van a tapintó kötve  elöre is köszzzzzzz!!!!!![#nemtudom]

000000000

Az mindegy melyik bemenet pin.

Mach-ban a Probe inputhoz kell hozzárendelni.

dezsoe

Ülj le, egyes. [#vigyor3]

A helyes megfejtés: Config/Ports and Pins/Input signals/Probe.

wja92tghj

Nagyon köszönöm a segítségeteket[#worship]

000000000

Eberünk azt kérdezte "melyik pinre van a tapintó kötve"
Ha arra sem képes, hogy megtalálja az input részt akkor mégis miként állította be a többi dolgot ?

dezsoe

A kérdés felét olvasod csak, teljesen így szól: "hol kell beállítani azt hogy melyik pinre van a tapintó kötve". De nem is ez a lényeg, csak vicceltem a megjegyzéssel.

Mi van, ha más állította be a gépet? Vagy ő, de X éve? :)

000000000

Az is ott volt "Mach-ban a Probe inputhoz kell hozzárendelni"

xt79ipd3

Üdv!
Hozzám került egy fémrúd (igen, tömörcső [#wink]), két jelőlést is látok rajta. Tudja valaki, hogy mit jelentenek? Hátha valami értékesebb anyag, akkor nem használnám el mondjuk szőlőt karózni... [#smile] Köszönöm!

Csuhás

Fém készterméken a legritkább esetben szokták az anyagminőséget beütni, valószínűbb hogy az adott szerkezetben ennek az alkatrésznek a cikkszámát találod rajta.