Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xgn8p4wk5

Ennyire tudtam szétszedni.
Innen merre tovább?

xgn8p4wk5

Na csak sikerült és most már tuti hidraulikus. Gondolom a szorító csavarban kéne legyen egy golyó vagy valami ami megnyomja a dugattyút, de ebben nem volt... Tettem bele egy golyót, de olyan mintha meg lenne szorulva a dugattyúja, meg se mozdul. Egyébként ha majd működőképes lesz akkor hogyan kell feltölteni olajjal meg légteleníteni?

000000000

Először a dugattyút kell valahogy kicsalogatni.
Kapassad vissza a tekerőt és nyomd meg a lukakon keresztül sűrített levegővel hátha kiugrik.

xgn8p4wk5

És ha a szárban lévő dugattyúnál engedte el valamikor az olajat akkor azt, hogy lehet szétszedni?

000000000

Általában ezeknek a darabjai menetes és ragasztva van.
Sajnos roncsolás mentesen nehéz szétszedni.
A ragasztót fel kell melegíteni legalább 300 °C-ra akkor kezd lebomlani, de így garantáltan tönkreteszed a belső részeket, tömítéseket.

szabo janko

Én új dugattyút csináltam bele mert csak csúnyán tudtam kiszedni. A rajta lévő O gyűrű miatt nehéz kivenni.
A feltöltést addig kell ismételgetni míg az összes levegő ki nem jön, vigyázz hogy amikor benyomod az olajat a dugattyú ne menjen be teljesen mert többször kikel venni. A szárak lefele lógjanak hogy a levegő kitudjon jönni. Azért írtam az injekciós tűt mert  így nem lesz buborék a beöntésnél.

szabo janko

Ja meg el volt törve a vége.

jr3zkwveg

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,hogy bútorlapba kellene fogantyúfészket marni.Milyen marószerszámot használjak?

y580keijn

Üdv.

Adott egy 45°-os száras szögmaró.
C45-nél mekkora fordulatot és fogást érdemes neki adni hűtés mellett,hogy hosszabb távon használható legyen?
Csak képleteket találtam a neten...

Előre is köszönöm ha valaki segítene..

t62d6ha2b

Tisztelt Uraim!

Szétszedett, kitakarított esztergatokmányt mivel ,,zsírozzam" összerakáskor?

000000000

Jelen esetben gyorsacél szerszámra a főorsó percenkénti fordulatszámát úgy kapod meg, ha a 15000-et elosztod a maród legnagyobb átmérőjével (mm).

pv6cdvuc7

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy miért van az,hogy a léptetőmotorok "sustorgó" hangot adnak ki. ha odébb hajtom őket akkor meg nem? Valamilyen fél lépésben vannak például?Normális ez? Vagy nem passzol a meghajtó felbontás és lépés/ 1mm? Köszönettel!

4ybj8h3c8

Nem passzol a beállítás. Gerjed a rendszer, ha van szkópod érdemes ránézni a jelalakra. Milyen meghajtó?

000000000

TB IC-k alap tulajdonsága !

pv6cdvuc7

Igen TB 6600 4 Amperes. Tehát akkor Jó csak kicsit rossz?