Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Az a műhelyprés egy más világban készült , de egyébként is zártvázas . Nemerem megvenni , semmi helyem sincsen már :(
A fele alá meg nem is akarnak menni :)
Szét kéne bontani ,alkatrészenként kiárulni , de még nem mentem le odáig .Kösz hogy írtál !
Egy hiányos nyitottvázas fogaslécest eladnék , már csak rá kell beszélni egy képre a fényképészt :)

ywathzay

Nem mered? Lehet eljutottál oda, hogy mivel valóban tele vagy már inkább nem akarod elhozni. Tápegység van benne? Mit kérnek érte?

jani300

Motoros

Jobb ha nem veszed meg, még a feléért sem. Nekem volt ilyen Pyte 315. Ha még is megveszed, előtte vedd le a hátsó borító lemezt nézd meg az olaj állapotát. Ha nem OK akkor nézd meg azt a furcsa emberfejnyi bonyolult szivattyút, azt kell cserélni és olyan már sehol sincsen, a kiváltás meg nem éri meg. A szivattyúnak ha a hangja üresjáratban sívító akkor indokolt egy hajlításpróba max nyomáson (fenti csap) és kiderül, hogy kuka ha prizmába nyomva a pl 5 x 40-es laposvasra alig moccan.

xgn8p4wk5

Sikerült megcsinálnom. Vettem új gumigyűrűket, feltöltöttem hidraulika olajjal és teljesen tökéletesen működik [#vigyor3] Köszönöm a sok segítséget!

jani300

Köszi ! Akkor tényleg hagyom a fenébe .
Van sok más is amit csak tologatok körbe-körbe , úgyis :(

fn47xk7ei

Jó..jó , hogy tologatod körbe őket de gondolom kerekek is vannak alattuk mert máskülönben sokkal több sör folyik el .[#guluszem1][#nevetes1]

jani300

Görgőkön (cső) van szinte minden .
De kezdek beleunni az egészbe ...

szabo janko

Szívesen, használd egészséggel.

6rk75uezn

Ennyi cucc birtokában már ideje lenne fényképezni tudnod.
Ne vedd kötekedésnek de ennyi dolog közük a 30%-át használod?
vagy csak gyüjtöd?mert vannak akik összegyüjtenek annyi mindent (nem haszontalan,jó dolgokat) de soha nem jutnak el oda hogy használják is.

jani300

Magánügy ... :)
Elég sokfélével foglalkozom , és még így is sokszor hiányzik valami . De a forgácsolás csak hobby nekem .
Szeretem a gépeket , dolgozni is szeretek vele , mondjuk mostanában kevés idő jut rá .

PSoft

Figyellek egy ideje!:)

Egyre gyakrabban hivatkozol "időhiányra".
Úgy látom, felétek...SEEE 24 óra már egy nap!?[#nevetes1]
[#wave]

jani300

Öt évvel ezelőtt idén már nyugdíjas lehetnék . Most ,talán majd öt év múlva .
Valószínűleg már lassulok . Muszáj valamit csinálni ,mert a postás kislány csak a számlákat hozza ... :)
Lecseszett a fényképezés miatt , hát nincs okos telefonom (így ez sem igaz , mert kaptam ), de hetente kéne másik valószínűleg , mert azért mindig elérhető vagyok .
Tök jó , kezd hamarabb sötétedni ... :)
Végül is szinte alkalmazott vagyok , de főnök is azért :)
Erről többet nem is mondanék , ki tudja hol leskelődnek :)
Csak addig ügyködünk ,míg tudunk :) [#integet2]

Béni

Nem vitaindítónak szánom, de én még osztanám az így kapott eredményt ~ hárommal.
(Vagy akár pi-vel.)

000000000

Jó az úgy ahogy írtam, hiszen elég egyszer osztani pi-vel az eredeti képlet egyszerűsítéseként, az pedig megtörtént.