Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

A telefonszámom látható az adatlapomon .

000000000

Nem kellene !
A motorok többsége csillagban 400 volt deltában 230.

z2a2u8wf

xgn8p4wk5

Üdv!
Kaptam egy mérőóra állványt, de nem tudom meghúzni, se szétszedni... Valaki találkozott már ilyen problémával? Lehet vele valamit kezdeni?

Előre is köszönöm a segítséget!

000000000

És hol a középső rögzítő tekerője ?
Anélkül nehéz lesz bármit is csinálni vele.

xgn8p4wk5

A gömbcsuklókkal van baj.

000000000

Arra ne vegyél mérget azért !
Gondolom ismered ezt a típust, egy ponton meghúzva rögzül az összes szabad rész.
Lehet valakinek szétesett aztán ez az kimarad a középső részéből.

xgn8p4wk5

Az a baj, hogy nem ismerem. Sőt ez az első állványom, de majd délután csinálok róla jobb képeket.

000000000

Ha nem ismered akkor elmondom, hogy a középső tekerővel rögzül az összes mozgó része.
Van amiben két kúpot húz egymással szembe ami a szárban lévő rudakat tolja rá a gömbre és így rögzíti mind a 3 pontot egyszerre.

szabo janko

Ez egy hidraulikus szerkezet. A középső csavar egy dugattyút nyom meg és az olaj nyomás rögzíti az összes csuklót. Ha vissza tekered a csavart akkor engedi mozgatni. Természetesen nem engedheti a folyadékot sehol. Kb 3 hete tettem rendbe egy MÉH-ből szerzett darabot. Meghúzva azóta is tartja a pozícióját. Szétszedni úgy lehet ki kell csavarni a szárakat a középső részből. Olajjal feltöltésnél légteleníteni kell (injekciós tű).

000000000

Már amelyik olyan, vannak egyszerűbb szerkezetek !

szabo janko

Azért kell szétszedni hogy lásd mi van benne.

szabo janko

Ha a csavar leszedődik szétlehet húzni, ha van rajta o gyűrű akkor hidraulikus.

000000000

Na igen, de az már kinézetre is látszik, hogy egy jóval egyszerűbb darab.

szabo janko

Elmondom neked az enyém is pont így néz ki.