Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fn47xk7ei

000000000

ra8nsmk6w

Az ára nagyban attól is függ, hogy valós szinuszos a kimenete?

fn47xk7ei

Ekkora teljesítménynél már nehezen tudom elképzelni , hogy nem szinuszos lenne - persze nem szabályos szinusz görbe . Nagyon nagyot rúgna ha sima négyszög kimenet lenne meg nem is engedélyeznék - de látszik , hogy komoly a vezérlése + 3 darab  IGBT modul és 4 darab tirisztor modul  .

keri

Kínai mindent megold. [#hehe]
Ha nincs szkópod, akkor dugj bele egy szimpla multimétert. Csak színuszos jel esetén fog helyes értéket mutatni, a "kvázi színuszos" négyszögjeltől 230V-tól jelentősen eltérőt fog mutatni. Csak az RMS volt mérők mutatják a pontos értéket jelalaktól függetlenül.

keri

Amúgy mekkora a bemenő DC-t tud kezelni?
Csak mert a matricán 240V DC az igénye, azt meg kellemes fel akkumlátorozni.
Nekem is van egy ilyen 3kW-os szünetmentes, de porosodik mert nincs 20db akkum. Van helyette egy 12V-ról működő inverter, amire tetszőleges számú akkut tudok kötni párhuzamosan, és az direkt szigetüzemre van kitalálva, nem szimpla szerver mögé való szünetmentes.

ra8nsmk6w

Egy korrekt adatlapon kiemelten kezelik ezt a paramétert. Ha nem látod sehol az emlitést akkor biztos, hogy nem szinuszos. Nekem a "négyszögestől" a keringető szivattyú nem ment csak kerreget, de azt nagyon.

fn47xk7ei

Ez valamivel drágább kategória ... Kimenet- Output: Perfect UPS Power .

jani300

Üdv !  Lomiztam ma két fűnyírót , megy mindkettő .
Az a kérdés , hogy létezik állandó kondi nélküli ,villamos motorral fűnyíró ? Nem látszik hogy lenne hiányossága ,csak két vezeték jön ki a motorból is . 1 KW a teljesítménye , magyar .

y580keijn

Üdv.

Tulajdonomba került egy szerszámélező köszörű asztali változata.
Keresek egy úriembert, aki esetleg használ ilyet vagy még emlékszik,hogyan kell beállítani és segítene beállítani telefonon keresztül.
 Ha küld egy elérhetőséget privátban felhívnám.

Előre is köszönöm.

zozo

Mit szeretnél élezni? Gravírtűt?
Mert ez esetben neked kell a szögeket beállítani, a megmunkálandó anyagtól függően.
Talán megtalálok még egy táblázatot hozzá...
Na és fazékkő kellene rá.

Csuhás

Hasonló elrendezésű élezőből elég sok van a világban, szerintem rengeteg hasznos, és néha gagyi videót találhatsz a neten. Pl Deckel éleyő
Videók

y580keijn

Per pillanat a hátlap,hátszög ékszög-ekkel van problémám csigafúrónál.
Egyszerűen nem látom át.

Beállítom,de teljesen más szög jön ki amikor elkészül a hátlap.

4 élű marót simán beállítottam,és jó is lett.

A vacak csgafúró meg megszivat.

Videókat már rongyá néztem amire rátaláltam.
Onnan sem értem.

Biztos bennem van a hiba....

GPeti1977

Hogyan tudom megkülönböztetni hogy egy lemez plexi vagy polikarbonát?