Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

remrendes

Ha megvan a test rajzolva, SW-ben elvileg ra lehet vetiteni a testre a halot.

zozo

Menetvágásnál, ha csak 40-et is fordul visszafele a szivattyú, totál leüríti a rendszert, elkezdi újra felszívni, megint visszaüríti és így tovább.

Gyakorlatilag ha egy napig csak meneteket vágsz, akkor egy napig nincs, vagy alig van olajozás.

Kell a külön motor neki mindenképp.

jani300

Az én gyári gépemen pedig így van megoldva az olajozás .
Azt azért nem mondanám ,hogy tetszik is , de ez van .

6rk75uezn

Igazad van,és még nem elytettünk szót egy hosszabb sűrű menetnél.
Külön motorral kell hajtanom.

6rk75uezn

Ja és azt is meg kell oldanom valahogy hogy minden esetben induljon a géppel együtt (véletlen se felejtsem el)

bundyland

Vagy még jobb ha már elötte megy. Pl. az a relé mágneskapcsoló ami az olajat indítja alapban szakítja az indítász, így ha az nincs meghúzva az indítókar hatástalan.

wtwpbr0re

Urak,
Üveget kellene meghajlítani U alakúra.
Kiindulás 2-3mm-es síküveg, kb A4 méret, és a 3 oldanak síknak kell maradnia.
Rádiusz 2-6mm. Lenne valakinek ötlete a megoldásra? Esetleg cégnév, akik tudnak ilyet készíteni?

jani300

Reteszelés a kulcsszó :)
Habár az gagyi elavult relés technika :(
De ha már cseszegeted , akkor előbb kellene indítani (a szivattyút),annak értelme is lenne ...

jani300

[#eljen] Ezt későn vettem észre ...

vjanos

Lámpaernyő?
Pár éve hasonló ügyben körbekérdeztem egy csomó üveges céget - olyan árakat mondtak, hogy inkább kivágtam az egészet és vettem másik lámpát :D

wtwpbr0re

Nem lámpaernyő.
Az egyik termékünkhöz kell védőfelület, lehetőleg egy darabból. Polycarbonat, plexi nem jó sajnos...

vjanos

Ezeket kérdezd meg.  Visszakerestem, talán még ők voltak a leg normálisabbak, de végül nem rendeltem náluk...

zozo

Plexi lapot fűtőbetét fölött szoktuk hajlítani, nem tudom az üveg rágörbülne-e. Vagy 20 éve láttam, hogy "vonal gázlángon" hajlítottak üveget, sablonba fogva. Ilyen kis rádiusz nem tudom menne-e.

wtwpbr0re

Köszönöm, velük is beszéltem, de nem tudnak ilyet hajlítani.
Az mondják: menjek Kínába, ott mindent megoldanak...
Ez azért eléggé gáz, hogy egy egyszerű(nek tűnő) feladatra nem lehet itthoni (európai) kivitelezőt találni.
Ha esetleg mégis valakinek eszébe jutna valami megoldás, örömmel veszem.
Feladat: Átlátszó, vegyszerálló, "U" alakú védőlemez, 2-3mm vastagságban, mm pontossággal.

ywathzay