Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

A böngészőből általában visszalehet nyerni a mentet jelszót.

6rk75uezn

Szép napot.

Van itt egy hidraulika szivattyú,a 036X-es,jól értem hogy 1,36 cm3 olajat nyom egy fordulatra?
Tehát 1000 res fordulaton kb másfél liter olajat nyom 1 perc alatt?
Erősitsen meg valaki hogy jól gondolom.

zozo

dezsoe

Ajánlom figyelmedbe ezt a programot. A vírusirtó valószínűleg hisztizni fog miatta, de nyugodtan futtathatod, nem kártékony, csak a védelmi rendszerek nem szeretik, ha valami jelszók után kutat. :)

zozo

A forgásirányra figyelni kell, ha a gépről hajtod meg. Ha külön motorról, akkor egyszerűbb a forgásirányt beállítani.
Tudod, a ház fala mellett szállít. A képen lévőt az óramutató járásával ellentétesen kell forgatni.

zozo

Akarom mondani, a gépről nem tudod hajtani, mert nincs olyan tengely, ami csak egy irányba forog mindig.

isygg24rb

köszönöm mindenkinek  sikerült !!!!!!!!!!!!!!

6rk75uezn

remrendes

Milyen oszcilloszkopot lenne erdemes beszerezni alkalmankenti hasznalatra? Ertem ez alatt, hogy nyilvan nem Agilentet akarok venni. Gondolom itt azert sokan hasznalnak ilyet. Mar mar elerheto arban vannak az Qwon, Hantek, Siglent, Rigol es Tekway markak.

Csuhás

Szerintem öreg analóg szkópot, Iwatsu, vagy pl. a régi kedvencem a tektronix 465

remrendes

Azokat is nezegettem, ez pl kozel is van. Illetve a melohelyen is van nehany Agilent 54622A, de azok szerintem meg mindig arany aron fognak menni.

ANTAL GÁBOR

Én ezt úgy szoktam ( volt ) a diákjaimnak szemléletessé tenni  hogy:a fogaskerékszivattyú az NEM szőlődaráló !

6rk75uezn

Na erre nem is gondoltam hogy őszinte legyek.
Most feltettem magamnak azt a kérdést egyből hogy mikor forgatom visszafelé a gépet és meddig.
Csak is menetvágásnál,ott is ugye előre/hátra és lassu fordulaton.
Nem tudom mennyire lenne egészségtelen a gépnek ha olykor olykor fordulna a főorsó 40 et hátra olajzás nélkül.
Lehet hogy jobb lesz külön motorról hajtom.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Ilyen +d hatású vonal képet milyen programmal lehetne készíteni?

Köszönöm!

pinterest

niu7vyvp0

Sziasztok,

Ilyen 3D vonal ábrát milyen programmal lehetne készíteni?

Előre is köszönöm!

pinterest