Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

wtwpbr0re

D.Laci

remrendes

Ne aggodj, en egy par darab vasat sem tudok legyartatni.
Vegyszertol fuggoen PVC, Nylon 6, Delrin?

izrok.roland

Üdvözlöm a Tisztelt tagokat!
Segítségre lenne szükségem Mach3-as vezérlővel kapcsolatban.
A probléma az, hogy nem futtatja végig a programot, ~500 sor után ismétel egy szakaszt és csak egy kört rajzol újra és újra. A hiba más hosszú programnál is fennáll. A vezérlő verziószáma: R3.043.066 (windows XP)
Próbáltuk Papa Fabio és Ivan Todosijevic licensszel. A hiba mindkettőnél ugyan úgy fennáll. Teszteltük a programot más számítógépen, laptopon is, ahol hibátlanul végigfut. A teszelt számítógépek között volt azonos verziójú DEMO és licenszelt is. WinXp Win7 32bit és Win10 64bit is. A problémás számítógépen próbáltuk újratelepíteni a Mach3-at. Többszöri próbálkozásra is megmaradt a hiba. [#fejvakaras]
A futtatni kívánt program 2477 sorból áll ennek ellenére még a DEMO Mach3 is végigfuttatja, csak aminek kellene az nem.
Bármilyen ötletet, megoldást szívesen elfogadok.

000000000

Ott a kulccsal lesz a probléma !
Kulcs nélkül max 500 G kódsort hajt végre utána leáll.

izrok.roland

Írtam, hogy több gépen lett próbálva a program. Volt közte olyan is ami csak Demo és azon is végig futott. Licensz ide vagy oda.

000000000

Demó módban 500 G sor a maximum, nincs olyan, hogy kulcs nélkül ettől többet végrehajtana !
Mindenféle himi-humi forrásból beszerzett programoknál meg minden előfordulhat.
Töltsed le az eredeti artsoft oldalról.

000000000

Mert nem ezel probálod azért nem jó![#integet2][#gonosz1]
link1

Arany János

Sziasztok!
A KÉPEN
látható lemezollóhoz keresnék dokumentációt.
Ennek hiányában áll a javítás.
A gyártó honlapján nem sikerült megtalálnom ezt a típust.
Nagy segítség lenne, mert mióta áll a masina, jelentősen megnőtt a láng/plazma vágás mennyisége!
Előre is köszönöm!!!

ywathzay

Esetleg a gyártót  nem próbáltátok kérdezni?

J-Steel

Üdv Urak!

Olyan problémám van, hogy egy ER25-ös patronba ha befogom a 10-es szármarót, és később cserélni akarom, akkor az anya letekerése után a patron nem jön ki a kúpból. A maró is erősen beleragad. Nem merem ütögetni. Próbáltam kézzel forgatni, de az sikertelen volt. Csőfogóval is próbálkoztam, hogy elforgatom, de nem mertem erőltetni.

Ha kiveszem a gépből az adaptert (aminek a vége ER25-ös) akkor ki tudom ütni a marót hátulról egy 10-nél kissebb átmérőjű pálcával, de patron nem mozdul. Azt valami hajlott vassal sikerült kiütnöm.
 Az anya úgy tűnik nem az a fajta amelyik a patron hasadékjába belemarkol.

Mégis hogyan szedjem ki? Ezzel rengeteg időt elveszítek.

ywathzay

Szerintem te nem jól teszed a patront az anyába. Előbb bepattintod a patront kicsit ferdén indítva - az anyában van egy olyan gyűrű mintha  belső seeger lenne, ez illeszkedik a patronon lévő beszúrásba- nincs az az isten, hogy ne húzza ki a főorsóból, valamint ne lehessen benne gyorsan szerszámot cserélni. Ha csak simán felszorítod a patront, akkor van az a jelenség amiről beszélsz.

zozo

Patron belenyom, belepattint a hollandiba, majd szerszámot bele. Aztán együtt rátekerni az orsóra. Akkor ki is jhúzza.

De ha nem így csináltad, akkor már lehet, hogy annyi neki és  nem fog működni a dolog.

Arany János

A honlapot én is megtaláltam.
Egyenlőre az előző tulajtól várjuk a dokumentációt!
Abban reménykedtem, hogy valakinek akad a gyűjteményében.

ywathzay

Ehhez létezik magyar nyelvű leírás?