Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vjanos

Az S paraméterrel szabályzással az szokott a gond lenni, hogy aszinkron hajtódik végre, azaz semmi garancia nincs rá, hogy az adott pixel az adott pillanatban a kívánt intenzítással kapja a lézert.
Illetve sebességre is lassú szerintem.

Legalábbis az arduinos megoldásoknál. De nem gondolnám, hogy párhuzamos porttal annyival jobb lenne :)

zozo

Ezt sem cáfolni, sem erősíteni nem tudom, mivel mindössze egy színskálát égettem fába, tesztelés gyanánt.
Inkább arra használtam, hogy visszavegyem a teljesítményt balsa fa és egyéb habanyag vágásakor.

pv6cdvuc7

Köszönöm segítségetek! Már csak az lenne a kérdésem hogy volna-e vagy tudtok-e más leválasztókártyát amin alapból van már a lézerhez kivezetés- UCnc programmal lenne hajtva.

kuner

Tudnátok abban segíteni, hogy az Omron R88D vezérlőket milyen programmal tudom konfigurálni ?

Révész Richárd

designr

000000000

Yaskawa SigmaWin szoftverral például.

kuner

kuner

fn47xk7ei

Vérszemet kaptam a nagy biznicelés közepette .[#vigyor1]Talán ide való téma a kérdésem . Van egy 5 kW-os szünetmentes tápom és fel akarom rakni eladásra a vakerára DE fogalmam sincs mennyi lehet az értéke így használtan , kopottasan , akkuk nélkül . Hasonlót nem találtam a neten amivel össze tudnám vetni az értékét . Licitáltatni nem szoktam ezért jó lenne egy körülbeli ár - nagyon olcsón meg nem akarom elkótyavetyélni mert ez az egy nagyobb teljesítményű szünetmentesem van a többi már kisebb .Jó lenne ha valaki hozzá tudna szólni kb. mi a realitás .[#nemtudom]

fn47xk7ei

.. a képek lemaradtak :

s7manbs8

Hány éves az, nem az akku ér bennük többet, már persze ha jók lennének ?

fn47xk7ei

Az ukkukat bevittem a MÉH telepre .

fn47xk7ei

000000000

Hát ezt nem mondanám, hogy az akku nem sokat ér benne.
Mikor a 1.5kVA tápomba kellett cseréni akku pakkot akkor kedvezményesen 40,000 Ft volt.
Egyet csak azért beleztem ki mert 60 darab akkut kelet volna bele pakolni.
A 60x7000Ft az annyira nem baráti.