Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Szevasz Magi!

Csináltam a párhuzamosportra egy ledes skopot
és lehet, hogy megleltem a bajt!
Az "5-ös" porton nincs Dir jel és ezért az egyirányú tengelymozgás. Ha ki tudom cserélni a párhuzamosport kártyámat és összejön megírom, hogy valójában ez volt e a hiba oka!

4um5b65d

Köszi a megnyugtató válaszokat. Mivel titkos a projekt így nem árulhatom el, hogy az otthoni profilprojektor kísérleteimhez kellene a lézer, kezdetben párhuzamos fénye. Persze csak egy próba, a végén lehet hogy az izzó+lencse megoldásnál maradok.

000000000

van egy franko 35 mw-os zőld lézerem.

4um5b65d

Köszi, de jó lesz nekem a kisebb is, még a végén megtekerné a villanyórámat....
[#nyes]

s7manbs8

ilyen cd ből való nem jó ilyesmire?
tényleg tudja valaki hogy kell egy ilyet működtetni ?  

na én nem rajzolom a görgőket, d.laci megmutatta miről van itt szó, simán 60 fokos késsel ki kell esztergálni aztán annyi

000000000

gondoltam leszek a sponzorod![#vigyor2]

s7manbs8

Ahhoz mi kell még , hogy működjön, vagy az kerül sokba ?

4um5b65d

Mondom kulcstartó lézer !
Hát süket vagy ????
[#nyes][#nyes][#nyes]

Abban olyan pirosan "ég a körte"....

s7manbs8

Nekem is már csak egy lézer hiányzik, és megrendezem a StarWars7-et, ha még nincs olyan része.

000000000

a hobbi elektronika forumon rengeteg mindent tudnak a lézerről,és kb.olyan szinten,min ti a cnc-ről!jelenkezzetek be,és irány a tudás!én épitettem galvo motorral lézer efektet.

s7manbs8

Akkor pont jó helyen vagy, elmesélheted, mi kell hozzá, vag hogy kell. Akkor azok se sokat tudhatnak, ha annyit, mint mi a cnc-ről. :)

4um5b65d

Hát igen, ebben van valami.....
Én a lézerhez többet értek, pedig egy mukkot sem tudok a dologról....
[#nyes]

000000000

ne szerénykedjetek már!csak kapkodom a fejem,hogy legyen mekhanika,vagy elektromosság,mindent tudtok.

000000000

attol fűgg mit akartok csinálni!egyébbként a dvd irokban lévő lézerrel már égetni lehet!

s7manbs8

Ahhoz van rajzod, hogy kell bekötni, vagy ilyesmi ?