Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Semmi gond Géza! :)
Ha már én meg Péter vagyok! :)

000000000

Szeretem amikor a konkurens cég vezérlőinek supportja a Fórumomon zajlik! Én sem piszkítok más küszöbére![#boxer][#violent]

000000000

A következő ilyen "húzásért" kizárás jár![#nezze]

dg8n4i8x

Lehet itt van a kutya elásva! Mekkora procid van? 1GHz alatt a mach nem nagyon szereti, és valakinek már voltak gondjai ebből!!!

000000000

Elnézésed kérem István,és nem volt szándékos lépés,csak a kollegák kiváncsiak voltak,és másképp nem tudtam meg oldani!elnézést mégegyszer,és tőbbé nem fordul elő!Tisztelettel:Tibor

000000000

szia!a procim 1.7G.a ramom:750 mb-os.ennyinek vinni kéne szerintem?

000000000

Ok, rendben. Tudod mindennek meg van a saját helye.

000000000

szia Péter!elnézést a név cseréért de este már hulla voltam!űdv:tibor géza!:)))[#circling]

43pbwjg8s

István!
Eszembe nem jut ellened tenni.
Legkevésbé sem support jellegű dologról van szó.
Szerintem senkio nem látta át nádházi kissé össze vissza kapkodó leírását, így valamivel tisztába kellett hogy tegyem a segíteni szándékozók számára.
Bocsánatot kérek, hibáztam. Nem volt éjjel erőm visszatenni a PDF-et valami olyan formátumba ahol ki tudom szedni belőple a logót.
Egyébként ha jobban megnézed ez a legkevésbé sem ellened való. A kapcsolás puritánsága, a funkciók hiánya inkább a Te oldaladra hajtja a lehetséges vevőket.
Mégegyszer elnézést. Nem fog többé előfordulni.

43pbwjg8s

000000000

Alapvetően mindegyik terméknek van saját webhelye, ezért mindent a helyén kell kezelni.

000000000

tud valaki segíteni? gépi fűrészlapot szeretnék kifúrni.

bmejdz9nu

Hűtés és keményfém fúróval talán...
Így pl. már csapágygolyót is fúrtam át... valahol itt dokumentáltam is... :)
Persze azóta HSS anyagokat is...

000000000

próbáltam a vídiás fúróval,de nem vitte!

dg8n4i8x

De ugye nem olyannal amivel falat szokás fúrni?