Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

7vpav5d32

Mivel nézed te azt a felhőt?? :-D
Lehet ez egy szkenelés eredménye?
Lehet belőle stl-t vagy iges-t csinálni?

D.Laci

Kitöröltem belőle a felesleget.
Így már bármi megnyitota.
Amit küldtél az nem hasonlit snail ra. :(
Az inc fálj az egy pov roy fájl de nem lehet megnézni mert a rendereléshez szükséges képfájlt nem találja.
Még dolgozok rajta.

7vpav5d32

Te vagy az Isten!

aláírás : az Isten  
                     [#worship]

4um5b65d

pov roy = pov ray ?????
Vagy ez két különböző dolog ???
[#ijedt][#conf]

D.Laci

7vpav5d32

Küldtem egy pov-ot. Lehet ez hiányzik?

43pbwjg8s

Máskor segítség lehet ilyen esetekben:
http://filext.com/file-extension/INC" TARGET=_fnew>kiterjesztések

000000000

ilyen a box....LGT!:)))[#boxer][#boxer][#vigyor2][#vigyor2][#vigyor2][#taps][#taps][#taps][#taps]

4um5b65d

Nem ! Ez nem arra megy ki. Csak még régről ismertem egy olyan progit, hogy POV RAY... valami grafikai genya volt az illető és csak tudni akartam vóna, hogy annak van e ehhez köze...

000000000

Szevasztok!  
Nemtudom érdekel e még valakit..
3304-re hivatkozva, a hiba , a "párhuzamos port kártya" cserével megoldódott!
A segítségeteket ezúton is köszönöm!

D.Laci

Az egész 3 db fájbol áll. Megtaláltam a neten mind a 3mat .A "POV-RAY" megnyitja, rendereli, de nem lehet exportálni. Nem találtam semit amivel átlehetne konvertálni.... :(

7vpav5d32

Köszi! Hálám örök!
 Maradnak a meztelen csigák :-)

3k74cecek

Hogyne, mindig tanulunk valamit.

s5f8tmfv3

Segítséget szeretnék kérni!  
ESD témában keresek tananyagot, bármi infót, weblapot. Alapok, alkalmazott anyagok, mit miért stb... (Nem az ezzel foglalkozó céget keresek) Ha valakinek van bármilyen anyaga amiből lehet tanulni kérem ossza meg!  
Köszönöm!

Devecz Miklós