Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

vadember

Milyen kütyüvel lehet átalakítani a HDMI kimenetet, hogy össze tudjam kötni valamelyik 5.1-es bemenettel.

e83grvi22

Általában a lejátszó eszközökön van rca kimenet azt kellene használnod .. azt be kell küldeni egy decoderbe ami 5.1 re bont és abból mehet az erősítődbe .
ahogy a képen látom ez vagy sztereó jelet fogad vagy már csatornákra bontott 5.1 et

designr

Egy ilyennel már szerintem elboldogulsz..Ha rákeresel még lehet olcsóbban is megtalálod..
HDMI to RCA

designr

Persze mint látod ezt 2.1 bemenetre tudod..

vadember

A számítógépet akarom összekötni a hangdobozokkal. 5.1 kellene mindenképp. Csak az a bemenet van ami a képen látszik. Kerestem én is ilyen D/A konvertereket de 5.1-est nem találtam.
Egy házimozi erősítőn lehet ilyen? Fogadnia kellene a HDMI-t és tudja 6 elkülönített analóg csatornán kiküldeni a jelet. Bár ez egy aktív hangdoboz szett, nem tudom mit szólna egymáshoz a két erősítő rész.

MoparMan

conrad-nál van ilyen, de nem olcsó. 20+ ezer

sastas

A édesanyámék számítógépem alaplapi hangkártyája tud 5.1-et. A legtöbb már képes rá. Az enyém talán
már 7.1-et is tud, bár még 5.1 et se használom ki, de van rajta.

remrendes

y580keijn

Üdv.

Tudna valaki választ adni arra a kérdésre,hogy a tokmányon a bal oldali karikával az 1-es jelölés mit jelent?
125-ös lengyel tokmány.

remrendes

Hazimozin jo esellyel. Nekem egy olcso Onkyo TX-SR606 van es az is tud ilyet szerintem.

h45wyjwrn

Tudna valaki abban segíteni nekem külföldről honnan érdemes rendelni ahol nincs két hónap postázás és az árak sem rosszak ? Maró szerszámot szeretnék rendelni.

somma

Sajnos az a tapasztalat, hogy a kis távolkeleti eladó gyakran szinte azonnal feladja a rendelést[#lookaround], csak mikor már ideért, akkor lassul le a mozgása a küldeménynek.[#schmoll2]
Talán az EU-n belülről szállítóktól gyorsabb.
Lehet én vagyok a béna, de nem nagyon találok ilyeneket.[#rinya]

designr

Pontossági tokmányt jelöl.
Biztosan le van irva..nekem is van ilyen..gondolom kisebb tűrések..stb..Vannak uj tokányaim..és van olyan aminek még meg is van a minőségi meo papirja..de az lehet nem pontossági..megnézem.
Az a lényeg hogy pontosabb mint  a standard.ezért az uj ára is magasabb..

designr

De konkrétan..
A képeken először egy 125-ös lengyel normál pontosságú,és ennek a meo papirja.
Második tokmány egy 1-es pontosságú 160-as ,szintén lengyel..szintén 36 éves..szintén nem használt..és ennek a mérési adatai..

designr

A 160-as tokmány méretei között láthatod a standory  és az alatta lévő sorban a pontossági tokmány közötti különbséget..olyan 5 ezred mm..