Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Hű de ravasz szerkezet.. Percekig néztem mire kezdtem érteni hogy mi is történik. :- )

000000000

Le tudná írni valaki néhány mondatban, hogy mi az elve a két kamera használatával történő digitalizálásnak?

Előre is köszönöm.

s7manbs8

Ugyanaz, mint egy kamerának két pozícióból.

000000000

Valószínűleg ez egy csapat több éves munkájának az eredménye.
Egyedül egy ember nem tud eljutni.

Csuhás

Áthozom ide a kérdésem a semlegesből, mert ott most a vágódeszka a téma, így hiába kérdezek mágnesekről.
Szóval a kérdés: Milyen mágnes elrendezés a legjobb egy állandómágneses mágnesasztalhoz?

Két verziót le is rajzoltam hogy érthetőbb legyen a kérdés.
A és B verzió nyitott és zár helyzetben. Az 1,2-vel jelölt hasábok a mágnesek ( a pólusok számozva ) Köztük a kék négyzetek metszetben az asztal lágyvas pólusai. A felső sor fix az alkotja az asztal lapját míg az alsó réteg excenterrel elmozdítható oldal irányban a nyitás zárás érdekében az A változatnál egy egész osztással, a B verziónál egy fél osztással. Egy adott mennyiségű mágnes, és adott asztal méret esetén melyik a jobb elrendezés, illetve van-e még más megoldás is?

Csuhás

A kép nagyon picire sikerült, szóval ez talán jobban látszik:

ecp4rs0md

A képeken látható gépalkatrész mi lehet nem valami marógép hajtásához kell?? Felismeri valaki?

Csuhás

Hosszosztó készülék. A marógép asztal hossz mozgató tekerőjének a helyére kell szerelni, majd a nyakára osztótárcsát illesztve lehet egyforma elmozdulásokat könnyen beállítani pl fogasléc marásakor.

ecp4rs0md

Szeretném eladni, mennyit érhet?

Csuhás

Két három ezer forint, mert alig van rá kereslet. Ilyen jellegű munkákat már cnc-vel vagy útmérővel felszerelt gépeken végzik, szóval ezek nem nagyon vannak már használatban. Esetleg megpróbálhatod a vaterát minimál árral azután vagy elviszik vagy nem.

ecp4rs0md

Köszönöm az infókat, felrakom 2 ezerért hátha valaki pont ilyenre vágyik.

t62d6ha2b

Tisztelt Uraim!

Szeretnék beüzemelni egy Samsung gyártmányú Fara Moscon-G5 (CIMR 43P7G5) típusú frekvenciaváltót.

Hozzáértőktől várok segítséget a beüzemeléshez (akár úgy is, hogy telefonon felhívnám a segítőt).

Jelentkezéseteket előre is köszönöm!

svager

Egy milyen mágnesasztalban milyen mágnesek vannak/lesznek?
Miért jobb mint a villanyos,olcsóbb,vagy könnyebb elkészíteni?

000000000

Erről volt már itt fórumon szó. Sajnos már nem emlékszem mi lett az elfogadott. Talán 2-3 éve lehetett. Nekem elektromos van, ezért annyira nem ragadt meg bennem. Esetleg próbálj visszakeresni.

Csuhás

Most vettem itt 500db kis mágnest, abból akarok építkezni. Szerintem a mai mágnesekkel már egyszerűbb mágnesasztalt építeni mint elektromágnessel. Egyébként kis méretűt tervezek kb 100*200-as felülettel, és 5..8mm közötti pólustávval.