Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ecp4rs0md

Valaki tudna nekem abban segíteni,hogy milyen olajat tegyek a központi olajzóba marógépnél. Amit tapasztaltam az,hogy az alsó pontokon elmegy az olaj és a magas pontokat nem keni talán túl híg?! 32-es viszkozitású olajat tettem bele lehet nem volt jó ötlet de 4-es csöveken megy gondoltam könnyebben elfolyik, így a keresztszánnál folyik az asztal csúszkája meg száraz.

000000000

Gyári megoldás vagy utólag lett rábuherálva.
Eredetileg kellene benne lenni a rendszerben olyan kis "patronoknak" amik csak egységnyi olajat engednek át így mindenhova eljut a kenőanyag.
Különben csak visszafolyik a magasabb pontokról.
És a legalsó pontok meg úsznak a kenőanyagban.

ecp4rs0md

Sajnos nem tudom,hogy gyári-e, elég profin van beépítve de a másik marógépemen olyan van,hogy kézzel kihúzom és annyit olajoz mind egy kis fecskendő de ezen mindent túlbonyolítottak sajnos és nem bírok vele.

000000000

Ezeknél az egyvezetékes olajazó vagy zsírzó rendszereknél pont ezért kellenek ezek az adagoló patronok.
Így akadályozza meg a visszafolyást és oldja meg, hogy egyformán vagy a kelló mennyiségben jusson kenéshez minden.

ecp4rs0md

Vannak rajta ilyen patronok ha jól látom. A patronok különböző méretű fúvókákat és visszacsapót tartalmaznak???

y580keijn

Üdv.

Fiókpakolásnál találtam emu200-ashoz kapott patronokat. Szerintem nem az övé.
Ha valaki felismerné,és megosztaná mihez való, megköszönném.
A 3. ismeretlen alkatrész illik a patronbehúzóba 20-as menettel.

jani300

Feszítőtüske . Furatos alkatrész megfogására .
Kifordított patron :)

jani300

Majd jól le leszek tolva :)
De ilyen behúzópatront , ami feszítőtüske is még nem láttam .

y580keijn

Köszönöm.
Soha nem jutott volna eszembe...[#vigyor3]

y580keijn

Esetleg ez az állóbáb nem ismerős?

y580keijn

A4-es papírlapra van fektetve. Már csak a méret saccolás miatt...

Csuhás

Mi van ezekben a patronokban? Hogyan működnek? érdekelne a dolog mert a köszörű gépemen van előre két sorban kivezetve egy tucat olajzószem, és jó volna azokat valami kézi központi oljzásra átalakítani.

3vv2btrhv

Kéne egy kis segítség , vákuumot kéne nagyon finoman , létható értéken szabályoznom . Nincs elképzelésem hogyan mivel .

ebalint

Pl. tűszeleppel.

De azért ismerni kellene a körülményeket...

remrendes

Gondolom hasonloan mukodik, mint a zsirzo.