Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

guliver83

Unokatesóm járja a világot minden hónapban szinte más oroszában van és addig talán egy olyan hely volt, ahol a szolgáltató letiltotta a Skype vagy bármilyen más szolgáltatást.
Többnyire Viber-t használ.

000000000

Nem a skype hanem a voip szolgáltatás tiltja ami megakadályozza a IP alapú hangátvitelt.
Így a viberen keresztül sem indítható hangalapú adatátvitel.

sastas

Telekomnál sokáig a viber nem ment 3G-n, de a skype vígan elvolt. Ismerősömék fordítva tapasztalták...

000000000

A lényegen mit sem változtat, a korlátozás az korlátozás.

sastas

Mostanában már nem tapasztalom, a hétvégén mobilnetről kényelmesen vibereztem. Nálunk a voipot inkább azzal lehetetlenítik el, mióta engedélyezniük kell, hogy írtózatos mobilnet árak vannak, így átlagemberként nembiztos, hogy megéri...

keri

Mi az az irtózatos ár?
Én 2000ért 1Gigát kapok, ez meg vígan elég.
Mondjuk videókat nem szoktam nézni, de a voIP nem túl nagy adatmennyiség.
Sőt amikor teli van a hócipőm hogy az összes magyarországi "zene" rádión csak pofáznak órákig, akkor netrádiót szoktam indítani.

sastas

A havi előfizetésemben van 200 mb adat+2gb spotify, ezt úgy, hogy spórolok vele általában 3 hét alatt elhasználom. Amikor nem volt alkalmam spórolni(muszáj voltam ügyintézni telefonról), kevesebb mint egy hét alatt elpörgettem, és akkor, kicsit soknak éreztem, az 1600 Ft os árat 1 GB adatért, elég lett volna csak 500 mb is, de a 100 mb os csomag 360 ft, és akkor már megvettem a nagyobbat.

keri

Ja, így érthető. Sokáig én is 200megásat használtam, de mostanában már nem volt elég. Nekem is 500lenne az ideális, de a rohadékok úgy találták ki hogy fizess vastagon, akármit csinálsz.

keri

mondjuk én ezért is nem fizettem elő, jönnek hogy váltsak előfizetésre. Mondom oké, ajánjanak jobbat. 1Giga nettel együtt havi 3000forint alatt van a telefon számlám...ja annál nem tudnak jobbat, akkor mondom nincs miről tárgyalni :D

000000000

Nekem is van 200Mb mobil net, de eddig a maximum 40Mb adatforgalom volt.
Igaz a telefonom volt már, hogy 9 napot ment folyamatosa egy feltöltéssel.
Csak annyi az egész simán telefonként használom, néha ezt azt megnézek egy kis navigáció ez az amaz.
Nem mint látom ezeket a zombikat az utcán akik a telefon kijelzőjéről le se bírják venni a szemüket, aztán panaszkodik ha lemerül 8 óra alatt.
Mondjuk ennek a készüléknek a beszélgetési ideje is elég jó a maga 39 órájával, főleg ez meríti le, nem a 8 magos processzor.

bznc93pf5

KERESEM, KERESSÜK a képen látható élzárógépet, HOLZ-HER 1310-1 a típusa, 256 a gyári száma, a gépet jó pár évvel ezelőtt eladták de még azóta nem fizették ki, a gép körözés alatt áll, sikkasztás ügyben nyomoz a hatóság, pénzjutalom a nyomravezetőnek, remélhetőleg magas börtönbüntetés az elkövetőnek de ehhez kell a segítség, aki lát ilyen gépet valahol, netán a mostani tulajdonos is olvassa a hirdetést ellenőrizze a gép gyári számát, 5 helyen fellelhető, +36 30 60 90 369 es számra várom az információt. Köszönöm ha segítesz!

svejk

Szerinted életszerű, hogy egy ismeretlen asztalosműhelybe ha bemegyek akkor elkezdem a gyári számot keresni?
Netán ha  enyém/nálam van a gép akkor lóhalálában jelentkezem, hogy: Hahó, itt van gyorsan kobozzátok el!

[#nemtudom]

designr

Valószínűleg nem lessz meg,rendőrségben nem nagyon bizakodhatsz..Könnyű mondani hogy csak kp-re ad az ember mindent,vagy csak leinformált vevőnek.lehetne mesélni a rémtörténeteket.
Városombeli jófogáson gépészeti dolgokat hirdető emberke közelmúltbeli hirdetése jut az eszembe..
Valahogyan igy hangzott:
Sötét volt a bőrük,sötét a lelkük..6-an voltak.mint vevők jöttek és mint rablók távoztak..Mercedes Vito  itt leirja a rendszámot..És mit vittek el..50-60 kiló bronz anyag.forgácsoló szerszámok.lapkák..STB..
Első kérdés ami beugrik..de talán tudjuk rá a választ miért nem fordult a rendőrséghez?..
Sok hasonló eset van..nem lehet elég éber senki..[#papakacsint]

000000000

Kiküldjük oda a Retkes Bandit meg a Csónakos Lalit meg visszük a Morzsit, a négyéves Rottweiler-Pitbull keveréket.
Aztán [#boxer][#violent]  [#nevetes1]

Violettiva pénzbehajtó és nyomozó BT telefonos megbeszélés videó

bznc93pf5

nem veszik el a gépet mert aki megvette az ebben az esetben vétlen valószínűleg nem tudhatott arról hogy a közvetítő majd ki fogja-e fizetni a volt tulajdonost,