Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

A fiam külföldön dolgozik . Skype n szoktunk beszélni vele . Napok óta ( talán márc 1 ) nem tudunk beszélni csak írni .  Win 7 op rendszer   Crome böngésző . Valamit olvastam korábban hogy egy dátumtól baj lesz a skype val  . Böngésző függő a dolog ?  A skype újra telepítése nem járt sikerrel  . Várnék  konstruktív javaslatokat ( sürgős !!)

000000000

Arról se feledkezz meg, hogy merre van a + és a - .
Az irányképről az is leolvasható.

zozo

A böngészőnek semmi köze a skype-hoz.
Valami más beállítási probléma lesz nálad. Nem tudok segíteni, mert én linux alatt használom.

000000000

Szerintem egyedi probléma mert tegnap is beszéltem ismerőssel.
Ha van Tab vagy okos telefon arra fel kell telepíteni és azon is lehet beszélni.

000000000

linuxhoz is van skype [#papakacsint]

zozo

Bocsánat, viber-re gondoltam, de érdemes áttérni rá.

hostya

Ezt most nem értem..??[#fejvakaras]
 -biztos bennem van a hiba-
Miért pont NEKEM..??

Szerintem hagyjuk...![#ejnye1]

000000000

Viber is van linuxra [#papakacsint]

zozo

Van, de én a viber-t jobban szeretem.
(a linuxos skype-om listájában te is benne vagy :) )

ANTAL GÁBOR

Nem nálam képződött a probléma hanem a fiamnál .
Én ( mással ) tudok beszélni . Azért várnék még ötleteket ...

000000000

Óóó! Bocsánat, ha félreérthető voltam. Természetesen, nem neked. Hanem annak írod, hogy "neked" akinek küldöd a "Z + -t"
Szerintem, hiba, az van mindenkiben. Csak eltérő mértékben. [#wave]

000000000

Fiadnak biztos van okos telefonja arra fel kell telepíteni és máris kiderül mi a hiba.
Ha ott se megy és mobilnetet használ akkor a szolgáltató letiltott a VOIP szolgáltatást, vagy adott területen a szolgáltató nem is engedélyezte.

ANTAL GÁBOR

nem használ okos telefont . És szerintem semmi nem tiltódott le . ( csetelni tudunk ) amikor megcsöngetem akkor nálam egy ( 1) csöngés kimegy de nem jön létre a hangos kapcsolat ( természetesen a mikrofon és a hangszóró az ok )

000000000

Én VOIP problémára tippelek ha csak a hang kommunikáció nem működik.
Sok szolgáltató rosszakodott Voice Over IP-vel, talán a mai napig nem engedélyezték a ovodafonnán.

szf

A képen làtható 3D nyomtatóknàl hasznàlatos NTC 100K érzékelőt lehetne hasznàlni 250C üzemi hőmérsékleten?
De úgy,hogy a fekete szigetelt rész is hozzá érne a 250C-os testhez.