Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

b4nm7gjvr

Majd nem mint az időjárás jelentés...:D Jó fej vagy... de tényleg!

000000000

Ha, még azt is tudnád miről írtam.(*_*)

niu7vyvp0

Így jó lett viszont ha megnyomom a vészstopot nem történik semmi ... Vhogy ezt még meg kell oldanom, viszont a nagyobb baj, hogy a gép meg se mozdul :( Lehet köze ahhoz neki ahhoz hogy a párhuzamos kártya ilyen utólagos illesztő kártya és nem gyárilag van az alaplapon?

000000000

Mivel, ezzel megszüntetted a létét, ezért nem is működhet a vészstop.

niu7vyvp0

Erre rájöttem végül hogy teljesen kikapcsolja, majd keresek rá megoldást ha végre létre jön a gép. Remélem nem PC nek van baja, hiszen fujitsu siemens választottam, amit elég sok helyen dicsértek.

000000000

Első lépésben a port működését kellene ellenőrizned.
Valószínűleg azzal, annak beállításaival van a gond.

niu7vyvp0

Holnap, meg is teszem csak ma már nem bírtam lenn a -5 fokban, remélem csak ennyi baja lesz.

000000000

A vincseszterednek is rosszat tesz az a hideg.
Azon még a Pálesz, vagy a forralt bor se segít.(*_*)

w0hgtwf3w

-5 fokban ???!!!
Ne a hibát keresd !
Ha van lehetőséged fűtsél ha nincs akkor hagyd a cnc, mínusz fokban a PC teljesen kiszámíthatatlan dolgokat művel.

niu7vyvp0

Holnap megpróbálok befűteni de sok esélyt nem látok rá :(
Jöhetne már vmi enyhülés mert ez a hideg a barkács gépeimnek se tesz jót meg nekem se....

s7manbs8

Elég a PC-t befűteni illetve az elektronikákat, egy kis cekásszal.

korbendallas

Nehogy már ne menjen a pc hidegben. Mi van amikor folyékony nitrogénnel hűtik? Szerintem annyi a gond, hogy más a párhuzamos port címe, mivel bővítő kártyát használsz.

w0hgtwf3w

Nem a PC-t hűtik nitrogénnel hanem a túlpörgetett processzort.
Ahogy előttem írták a winyó és egyéb más alkatrész nem szereti a hideget.
De ha nem hiszed próbáld ki.

korbendallas

Nekem is mínuszok vannak a műhelyben. Semmi gond. Megy minden. 2db pc is. Nem okoz problémát.

w0hgtwf3w

Akkor szerencsés vagy.
Engem már többször megtréfált a hideg.
Konkrétan el sem indultak a PC-k.