Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Ok.
Már csak holnap tudom kipróbálni.
Szólok ha működik. Te vagy az első.
Esetleg másnak ötlete?

D.Laci

Ok. ezt is kipróbálom!

sanka74

Sziasztok! Dietz GNV 2710 35 / 380 főorsó motor hajtás szabályzóhoz értő szakembert vagy manuált keresnék.

A hibajelenség: megállás helyett néha elkezd visszafele irányban lassan forogni a főorsó. Esetleg valami jelvezeték vagy jeladó hiba?

Köszönettel: Sanka

wja92tghj

Áttéttelel nincs nincs gond. úgy néz ki nem szereti már azt a fordulatot

Bencze András

Pl. lehet leszakadt árnyékolás a tachón, offset elcsúszás. Ha referencia bemenetet összezárod akkor is csinálja?

D.Laci

Svejk és Yankoo!
Sajna nem érintőkijelzős...
Szétszedtem mint foxi a lábtörlőt, de csak a gombokhoz vannak kábelek. A külső "plexihez" nem vezet semmi, de legalább védet a kijelző.
Debreceni találkozón átvehetitek mind ketten az 1-1db. monitort.

svejk

Az szívás....no de 18"-os, DVI-os és monochrom????  [#wow1]

D.Laci

Úgy ahogy írod, minden szavad igaz :(

guliver83

Tudnátok nekem abban segíteni hogy ezt a 2SC5905 TRANZISZTOR mivel lehetne helyettesíteni?
Semmi helyettesítőt nem találok.

etc77f5nr

Kórházi alkalmazásra. Röntgen felvételeket néznek rajta jó minőségben. Én azt olvastam, hogy touchscreen (de oda volt írva hogy optional) szóval lehet, hogy a sok darab között akad érintős. Autómata szürkeárnyalat szabályozás 10bites, nagyon hosszú élettartamú automata fényerőszabályozás, ami sok év után is tartja a fényerőt.

u6p5jr23k

Talán a HPA100 jó lehet. Monitorokba szoktam tenni.

s7manbs8

Miben van ez ? Múltkor én is megcsináltam egy TV-met, meg a szomszédét is ... :) Ott is tranyó csere volt, meg a kondikat is cseréld, ami miatt kipurcanhatott. Puffer kondit, meg a kisebb 100nF körülit is ami a nagyfesznél van.

guliver83

Tv ben nagyfeszültségű rész.

svejk

D.Laci

Minden rosszban van valami jó! :)