Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

6rk75uezn

zozo

Meglett a hiba, saját hülyeségem volt az oka.
B- impulzus lila/feketére volt kötve, de a másik végen már egy üresen álló rózsaszín/fekete drótot érhüvelyeztem fel. Nehéz ám az élete a színtévesztőknek az ilyen vékony csíkos drótok esetén [#nyes]
A nyolc eres riasztó kábel még elmegy, na de 25 csilivili színes madzag, az már komoly kihívás.

48s05mtgb

Üdv a klubban :)
Ilyen és hasonló problémával már én is küzdöttem :)

D.Laci

A Sigmaein lite látja a vezérlőt, de nem kapcsolódik, nem ismeri fel a típusát "unknown". A Sigma win +,SVMON meg nem is találja meg.

PSoft

"na de 25 csilivili színes madzag, az már komoly kihívás."

Hehe!:)

A Schneider Úr is szopatja a kuncsaftot rendesen!

Nah, ebből itt, 16 kábel.
16x2x20 ér...
640 db. faxa cirmos ér, sorkapcsokba kifejtve.:)
Itt se nagyon lehet téveszteni!:)

zozo

Képzeld, ha nekem kéne bombát hatástalanítani.
Melyiket vágjam el? -a püspöklilát, a lilát vagy a rózsaszínt? Még 5 másodperc!
-A lilát!
-Jó, de az melyik a háromból? [#nevetes1]

PSoft

Gyakorlatilag mindegy melyiket vágod!

Mondj egy filmet, ahol a főhős a szöszivel együtt levegőbe repült, mer elbaxta.[#nevetes1]

szabo janko

Szép napot mindenkinek.
Érdeklődve olvastam a témához kapcsolódó írásokat,és kezdtem örülni hogy lesz a mechatrolinkes vezérlővel valami előre lépés (nekem is van) mert én sem jutottam vele semmire. Nekem bekapcsolás után csak a power meg a alarm LED virít. Az a baj hogy szerintem még a csati bekötés sem olyan mint a users manualba mutatott, mert ez NY41. Még magáról mechatrolinkes vezérlésről sem találtam semmit.Ha valaki előbbre jut vele én beszállnék a jutalmazásba. Forgácsoló kapacitásom minimális (anyag legyen) felajánlásával Sajószentpéter környékén.
Üdv Szabó János ( Sajófém Kft )

szabo janko

Bocsi a minimálist az árra értettem.

hyuekyh7a

Sziasztok!
Valaki használ pitch kompenzációt a mach- ban?
Ezt most a szoftver csinálja vagy a mozgásvezérlőnek kell tudni? Nekem mintha nam alkalmazná UC100 al.Felveszem a méreteket be is kapcsolom de nem látok változást.
Háromtizedes pontosággal mérem be kétszázad osztású mágnes szalagos útmérővel

wvkt66eru

Üdv új topic hogy lehet nyitni Hogy épül a gépem?
Egy tekercselőgépet építek szívesen megosztanám  másokkal is.

000000000

Létezik e olyan program ami kamerafelvétel esetén, törli a régi felvételeket. Ha kel a hej az új felvételeknek a számítógép megfelelő könyvtárában?

sastas

Legutóbb a semlegesben kellett kérni. De nemtudom, hogy most MoparMan jár-e köztünk... De ha másnem az épül és készül a.... Topicban oszd meg velünk, engem legalábbis igencsak érdekel

zozo

Danibá, -nem tennél fel egy helyesírás ellenőrzőt?
Katasztrófa amiket és ahogyan írsz.
Csak ebben a másfél sorban:

- létezik-e  (kötőjellel írandó)
- a "," nem jó helyen van
- a "." helyett kell a kérdőjel
- a tészta "kel" a lábasban, a szükséges az "kell".
- a "hej", az egy rikkantás, a tér/terület, az hely.
- a kérdőjel helyett meg pont való oda.

Nem tudom ki hogy van vele, de engem rettenetesen irritál, ha valaki ennyire nem ír magyarul. Teljesen más az értelme, mint amit írni akarsz.
Nem vagy egyedül persze, de ha épp tegnap szóltak a "Hej" miatt, akkor gondolnám, ma már jól írod.
Legalább ezt az egyet.

zozo

Basszus, most jut eszembe, ezeket pont nem javítja a helyesírás ellenőrző, mert így is van értelme, mint szónak.
Sajnos mondatot meg nem értelmez egyik sem.
Akkor majd megszokjuk így.