Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

PSoft

A helyesírás ellenőrző, csak véletlen "elütések" esetén segítség.
Ha nem tudod mééé pirosítja ki, mééé húzza alá, semmit nem ér!:( :)

pbalazs

Engem is marhára zavar (nem csak ebben az esetben), de amint szóvá teszed akár csak az igen nagy hibákat is (pl. ahol megváltozik a mondat értelme), egyszerűen lenyelvtannáciznak. A többi hibáról meg nem is beszélve.
Én egyszerűen nem olvasom végig azokat a hozzászólásokat, amibe belefáradnék...
Ez általánosságban van így, nem kifejezetten erre fórumra jellemző.

LittleSV

Ugyan operációs rendszert nem írtál, így feltételezem win. Ennek van beépített feladatütemezője (task scheduler), amire be tudsz állítani pl fájl vagy mappa törlést X naponta.
Remélem jól dekódoltalak.

000000000

Igen, XP –t használok.
Jól érted, mit szeretnék. Illetve majdnem. Persze nem eléggé írtam körül a dolgot. Bocs.
Az lenne jó, ha meg tudnék adni egy bizonyos tárterületet, (könyvtárt) amire jönnének az adatok. Ahogy telne meg a könyvtár, automatikusan szabadulna fel hely, mindig a legrégebbi adatok törlődnének. Mindez, beavatkozás nélkül.
Talán így érthetőbb.
Köszönöm, hogy érdemben foglalkozol a kérdésemmel.

remrendes

A kamera szoftvere erre nem kepes?

designr

Valaki tudna segíteni?
Mire használják a képen látható keményfém lapkákat?

Csuhás

Esztergakésbe forrasztják.

designr

Béna vagyok..van sok ilyen késem..de igy egy dobozba kaptam.
Köszi..

kzyxdsk2y

Sziasztok!

Egy asztali CNC (kínai, de mégiscsak no) szánját és golyósorsóját mivel kenjem meg?
Szánkenőolaj lecsurog, valami zsír félét tegyek rá?
Tudnátok típust-linket adni?
Thx!

zozo

KoLa

Én ezt nem fújnám rá! mert ragacs marad utána, amikor elillan az oldószer.
Régebben próbáltam 1x, az eszterga ágyazatra ráfújtam de utána nehéz volt arrébb tekerni a szánt.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Ebben a nagy hidegben sikerült kicserélnem a számítógépet egy komolyabbra a cnc gépemen. Viszont megint bele ütköztem abba a problémába, hogy a vésztop jelet nem tudom "kiütni" :(
Anno vhogy sikerült megoldanom, de már nem tudom hogy hogy. Tudnátok segíteni?

Köszönöm!

000000000

A pineknél vedd ki a pipát. Vagy ha nincs, tedd be.

niu7vyvp0

Bevan kapcsolva, ki kapcsolni se tudom... Kikapcsolok rá mentek és mikor vissza ellenőrzöm ugyan úgy aktív :( Előző gépről lementettem minden beállítást szóval nem értem a mi lehet a baj :(

D.Laci

Port 0
Pin Number 0
Active Low X