Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

93kiabn5v

Pedig szerintem annyira nem vészes ls tényleg sok szájbarágós videó van fent neten igaz angolul.

Szirtimorc

Sziasztok!

Óriási gondban vagyok, a probléma a 3 videón látszik a legjobban (VLC lejátssza):

http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=a08c4a5cdfb3427244065337fff1c015&file=VID_20160901_192345.zip

Raspberry Pi gépek vannak ötönként egy közös tápra csatlakoztatva, minden gép előtt mechanikus ki-be kapcsoló (egypólusú) + HDMI kábel a monitorokra. 25 gép van emiatt minden változtatás horror összeg.

r5y7cufaj

SZia!

Autocad-et szerintem nem nehéz megtanuli.

kuv5p7226

Az összes ilyen 2D-s szoftver elég agyament logikával működik, persze megtanulható, de látszik, hogy valami ősi (tán AutoCAD)-os) gyökere van, amikor is valami flúgos programozónak mondták meg, hogy írjon CAD-et és mérnököt még véletlenül sem eresztettek közel hozzá. Aztán mindenki ezt a nyomvonalat követte...

Nekem 2D-ből kézre állt a Józsi által forgalmazott Dolphin CADCAM, a kérdés, hogy ingyenest akarsz-e vagy fizetőst.

remrendes

Hogy kicsit hazabeszeljek, DraftSight. Ez a Dassault ingyenes 2D szoftvere.
Viszont en a SolidEdge 2D Drafting-ot probalnam ki, ez mar parametrikus es magyar.

remrendes

Nem, nem az osszes :)
Szerintem mindennek az alapja az ACAD.

vjanos

Segítség, béna vagyok képet hosztolni.

Androidos telefon mellé évek óta használtam a Google Picasa webalbumot - ez most megszűnt.
A fotók szinkronizálódnak a Google Photos-ba, de onnan hivatalosan nem lehet a képhez direkt linket kinyerni, ami pl ide belinkelhető lenne...

Na kipróbálom a Flickr-t... regisztráltam, feltöltöttem két képet... aztán felül írja hogy 2 photos, de soha többé nem találtam meg őket... bukta.

Kipróbáltam a dropboxot. Regisztrál, telepít...
Na ha jól látom itt is csak kisebb tákolással, a megosztáshoz használt url átírásával lehetne képet direktben linkelni...

Most komolyan, ti mit használtok, ami tudja ezt, és pluszban albumokba rendez, megosztásokat kezel?

93kiabn5v

Google photos al lehet .chrome hoz lehet letölteni kifejezetten erre készült bővítményt.Bővítmény

Van más módja is amúgy.

93kiabn5v

Opendrive szintén tökéletes erre a célra most vettek vissza a tárhelyből most nem tudom mekkorát adnak. Ráadásul generál neked linket.

vjanos

Kösz de ez szintén ilyen szürke zónásnak tűnik  [#vigyor3]

"Apparently, the generated URL (from Google Photos) stops working after some time. In my tests, some URLs stopped working after one day and others still working."

A másikat megnézem!

93kiabn5v

Szerintem csak tűnik. Ha látod a képet akkor nálad lesz valami bibi.Url ként betéve kép

Képként lehet nem lesz semmi

93kiabn5v

Nálam tökéletes a link a képhez. Vagy nem erre gondoltál?

vjanos

Direktbe képet szeretnék pl ide beilleszteni, nem csak a linkjét :)

A te linked is ugye egy komplett weblapra mutat amibe be van ágyazva maga a kép.
Persze azon lehetne jobbklikk, kép megtekintés és onnan másolni - de erre írják, hogy néha változik a generált url...

Arany János

Sziasztok!
Köszönöm a sok javaslatot!
Tehát a környezet:
XP, 32-es
nincs internet
ingyenes

DraftSight: WIN7-hez találtam
Solid Edge: régebben barátkoztam vele, de mindig meg kellett újítani az ingyenes licenszt.
Az ACAD csak rémlik hogy láttam már, de még nem találok letöltést.

guliver83