Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szabó M. Béla

Hát terhelés nélkül kb. 20 perc működés után már elég meleg. Meg lehet még fogni, de nem "kézmeleg".
Csak azért kérdem, mert pl. 300 W-os motor (igaz, hogy hűtőbordás kivitel), távolról sem melegszik fel ennyire.

Bencze András

A leírt határokon belül van nem? Akkor ne aggódj! Lehet üresben kicsit jobban melegszik. Úgy érzed még melegedne, ha tovább járatod?

4pmudt7rb

Megtenné Valaki, hogy egy 40 Megás Catia fájlt stp, vagy igs kiterjesztésűre konvertál? Rhino5-tel kellene megetetnem.
kajak

Szabó M. Béla

Hát ez a "langyos", "kézmeleg", "meleg", "forró" relatív fogalmak (valószínű, hogy ha pénz áll a házhoz, és szembejön egy jó vételi lehetőség, egy hőmérő lesz a következő eszköz, amibe beruházok).
Ha emlékezetem nem csal, így visszagondolva, a suliban azt tanították, hogy tapintásra az emberi kéz a 60°C hőmérsékletet már forrónak, hosszú távon elviselhetetlennek érzi. Ha ebből indulok ki, akkor nincs gond.

vjanos

4pmudt7rb

Köszi a tippet, már próbáltam. Azt írta, csak prémium licensszel hajlandó... (nem az első dolog volt, hogy ide írtam)

vjanos

Oké, nem is gondoltam...

0bn8uxmw

Rakd fel az Autodesk Fusion 360-at. Otthoni használatra ingyenes. Link
Simán megnyitja a fájlodat(az összes ilyen "ipari" formátumot kezeli szinte) utána export amibe neked kell, itt egy kép
STP-be pedig felraktam ide, hogy most ne kelljen szenvedned vele:
Kayakv1_stp

0bn8uxmw

Imádom ezt a képátméretezős izéjét a új fórumnak......

4pmudt7rb

z2f2tz3pc

Nem írtál hülyeséget, én írok információszegényen. 20mm-es anyag és átmenőfurat, tehát jól mondtad, nem zsákfurat. De, ha kerülöm a 3 darabosat, a gépi menetfúró meg beletörik (volt már ilyen háromszor is), akkor mit tegyek?

jani300

Üdv !
Valószínűleg teljesen felesleges a 20 mm hosszú menet .
Tervezési hibának tűnik .
A megfelelő menethossz után , csavar átmérőnél valamivel nagyobbra könnyítés segíthetne esetleg .
De lehet felesleges pluszmunka ez is .
M6 menetre emlékszem , ha valami M20 akkor lehet értelme a 20 mili menethossznak .

z2f2tz3pc

Üdv Jani300!
Lehet, hogy elnéztek valamit tervezéskor.

MoparMan

nincs semmiféle átméretezeés, rossz linket másoltál be az imgserv.com-ról

svejk

De könnyebb a nyuszira fogni. [#nevetes1]