Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Kristály Árpád

Kristály Árpád

Krisztián!

Hosszas kutakodás után ez jött ki:
kúp 7/24

rmkeh8a83

Meredek kúpos befogó <7:24=16fok15perc

6rk75uezn

Szia.
Köszi válaszod,akkor azt mondod hogy 30 db sinvas után megélezted és mehetett tovább?Mekkore korongokról van szó?
Engem ez a videó meg győzött,ha számolok akkor ugyan ott vagyok pénzben mint ha a hagyományos korongot venném,ellenbe nincs szikra (vagy csak nagyon minimális),nincs egéségre ártalmas por,nincs sorjásodás és állandó átmérő és ezzel állandó kerületi sebesség!

https://m.youtube.com/watch?v=KGBlnlo_D3c

6rk75uezn

Ja és még az életartamba nem számoltam az ujraélezést és nm utólsó a hőképződési különbség sem.

ywathzay

Hol tudják ezt szakszerűen élezni?

6rk75uezn

Nem tudom,de majd jön vadember és ő azt is tudni fogja szeintem,mert ő ilyeneket élezett.

9a8r3iviv

Szia !  
Már rég csináltam , de töltsd le az Xloader-t,
majd oda kell betenni a hex fájl-t /grbl_v0_9a_edge_328p_16mhz_9600_build20121210.hex/ ,és onnan telepíti fel ,utána a grbl controller-ben fogod látni kezelni stb..

Devecz Miklós

Szia!

Eddig én is eljutottam, de bele kellene nyúlnom a forrás fájba, akkor viszont nem engedi lefordítani a programot.

9a8r3iviv

Most akkor fent van a hex fájl?

Devecz Miklós

A hex fájlt minden további nélkül fel tudom tölteni (az eredeit), viszont ez nekem nem jó.
Nekem a forrás fájlból, általam lefordított hex kell.

9a8r3iviv

Az eredeti kérdésed ez volt.
/GRBL-t telepített már valaki Arduino Uno alá?  
Sehogy nem akar felmászni/
Erre a kérdésre próbáltam segíteni ,
de ha grbl-t akarsz használni , akkor nem tudom
miért nem jó az eredeti ,ha meg speciális igényed van ,
akkor úgy kell megkérdezni , és valószínű , hogy nem írtam volna bejegyzést.

ANTAL GÁBOR

Keresek olyan fórumtársat aki használt már I/O link kommunikációt . Egy nyomásszenzornál úgy is hozzá lehetne férni az adatokhoz és szívesen konzultálnék ....

s7manbs8

Milyen környezetben, rendszerben ?

ANTAL GÁBOR

Megkeresem a telefonodat és majd hívlak ....