Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Nagyon jók, tartósak is, de nem tudom miért kenés nélkül vágja.
Ennek a vágásnak leginkább az a lényege, hogyha kened akkor nagyon minimális a szikra képződés.

lari

Milyen korong ez pontosabban?
Tudnál esetleg linkelni egy beszerezhetőségi forrást?

6rk75uezn

Vagy pl:https://www.gudeplaza.hu/gudegepek/femiparigep/gudefemdarabolo/gude40539_gude_gude_40539_fureszlap_350_t
Ezt a Güdét már nem merném megvenni,pedig elég korrekt áron van,na meg 300 as bőven elég lenne.

lari

2f428kduf

Próbaüzembe került a "Demo" gép, végülis teszi a dolgát azt rajzolja amit kell. A ceruza kis lötyögését még mek kell oldani, de ne is szoruljon.
A gondom az,hogy vettem egy öreg laptopot, aminek még van párhuzamos portja,megy is vele, de hallani,a motorok hangján, nincs minden rendben: a motorok néha oda vissza járnak. Egy ugyanolyan gyártmányu (Dell 8200 és 4100 tipusról van szó), de invalidus géppel, a 8200-al hibátlanul megy. A 8200 az 2.66 GHz-es, A 4100-as csak1GHz-el. Ez lehet a hiba??

2f428kduf

A Driver.test nagy összevisszaságot mutat, míg a 8200-as szép simát, amilyet kell.

vadember

Vagy 27-28 éve a miskolci Lenin Kohászati Művekben ilyen fémdaraboló tárcsákat éleztem. A vasúti síneket vágták vele méretre. Ha 30 darabnál kevesebbet tudtak egy lappal elvágni akkor már morcosak voltak az öreg szakik.

f7pbhicb

Sziasztok ,valaki megtudná nekem mondani hogy mekkora sz sk40 befogó kúpszöge?

Devecz Miklós

GRBL-t telepített már valaki Arduino Uno alá?
Sehogy nem akar felmászni.

Kristály Árpád

Halihó  
Szeibert Krisztián!
 Wikipédia....

Kristály Árpád

Küldj egy emailt...
Átküldöm  képben!

f7pbhicb

f7pbhicb