Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Ahogy a gyártó kitalálta, ezeknek tetszőleges polaritása lehet. Doksiból vagy a csatlakozótól elmenő áramkör elemezgetésével lehet a polaritást kitalálni. Egyébként mi ez?  

t62d6ha2b

Szia!

Ez egy monitor, 24 V egyenfeszt kellene adni neki, de így nem merem bekötni. Se egy dióda, se egy kondi, se a panelen egy felirat. Azt sem tudom, polaritásvédett-e? A neten doksit nem találtam.

Csuhás

Talán az segít hogy manapság szinte minden elektronika pozitív táplálású. Így a negatív a földre megy. Ha találsz a panelon egy elkót akkor annak negatívja lehet hogy a csati egyik pólusa. De ha sok smd  kerámia kondit találsz és azok egyik fele a csatira megy akkor az is a negatív. Ha a nyákon nagy telifóliát találsz az is a föld. De ha árnyékoló serleget, fémkeretet látsz akkor azok is a gnd-re vannak kötve.

t62d6ha2b

Szia!

Elkó nincs, a panel rögzítő csavarja a panel nagy telifóliájával érintkezik, a másik vége a fémdobozba csavarodik. Akkor vélhetően az a - sarok?

Csuhás

t62d6ha2b

Szia!

Köszönöm a segítséget - ma már nem próbálom ki, de holnap megírom az eredményt. Jó éjszakát - mindenkinek is.

Csuhás

Ha felraksz vagy elküldesz egy olyan fotót amin látszik a panel akkor jó eséllyel rá tudunk mutatni a negatív pontra.

8e8gzzjjj

Sziasztok segítség kellene ebbe a motorba hogyan kellene bekötni a vezérlőre: 23H256-21-8A  8 vezetékes barna,sárga,zöld,kék,fehér,piros, naranyfekete ösze van forrasztva,a vezérlőn a kimenetek:  L1  M+   L2   L3    M+   L4 a segítséget előre is köszönöm

000000000

Sziasztok!Pár alkalomra szeretnék "cnc -s tanórákat venni!"
Rendelkezek egy gyári, új 30x40-es négytengelyes cnc géppel, számítógéppel, mach3 szoftverrel.A műhelyem Pest megyében található.
Olyan megbízható személyt keresek, aki segítene az alapfogások elsajátításában.Egyeztetünk, eljössz, tanítassz, én pedig fizetek.06303574432

djfgekywd

És ha nem adsz számlát a tanításról akkor visz a nav....

vcm726m7

Köszönöm a válaszokat!

zozo

Legelső lecke: -tanulj meg milliméterben gondolkodni. Vagy valami kis ékszerkészítő gépről van szó?

8e8gzzjjj

Sziasztok segítség kellene ebbe a motorba hogyan kellene bekötni a vezérlőre: 23H256-21-8A 8 vezetékes barna,sárga,zöld,kék,fehér,piros, naranyfekete ösze van forrasztva,a vezérlőn a kimenetek: L1 M+ L2 L3 M+ L4 a segítséget előre is köszönöm

korbendallas

Javaslom edd meg a naranyot:) a motor számát írd be a google keresőbe. Meg a vezérlő típusát. Biztos van ahhoz is, mert a motorhoz találtam

8e8gzzjjj